Motivation Monday: maak kans op een Dior schoudertas rental van Designer on Rotation

Maar liefst 30 dagen kun jij de blits maken met deze mooie Dior Bobby East-West Schoudertas met het iconische CD-logo.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week geven we een Dior schoudertas rental van Designer on Rotation weg!

Over Designer on Rotation

De meeste modeliefhebbers fantaseren over de mooiste designertassen. Maar door de hoge prijzen, wachtlijsten en de behoefte om wel regelmatig van handtas te kunnen wisselen, blijft het voor velen bij een fantasie. Al is er een ideale oplossing voor: een designertas huren! Bij Designer on Rotation is het mogelijk.

Bij verhuurservice Designer on Rotation kun je een designertas huren wanneer het jou uitkomt. Je betaalt dus niet de hoge kosten voor de aanschaf ervan, maar kunt wel een designeritem dragen. Hiermee is het mogelijk om af te wisselen van tas, of om er een te huren voor een speciale gelegenheid. De minimale huurperiode bij Designer on Rotation is 14 dagen, maar je kunt ook een abonnement afsluiten voor een langere periode. Hoe langer je een designertas huurt, hoe goedkoper!

Designer on Rotation heeft prachtige pre-loved tassen van grote namen te huur. Denk hiervoor aan onder andere Chanel, Céline, Saint Laurent, Gucci, Loewe én Dior.

Winnen

Een van de tassen die je kunt huren bij de rental service is de Dior Bobby East-West schoudertas in beige. Het is een ware klassieker onder de Dior-tassen. De Bobby is een schoudertas met een hobo-silhouet dat is voorzien van het iconische en subtiele CD-logo. De gesp op deze tas is afneembaar en verstelbaar, waardoor je ‘m ook als clutch kunt dragen of over de schouder. Heerlijk veelzijdig!

Deze tas kun je 14 dagen huren voor €135 of 30 dagen huren voor €185, maar met een beetje geluk kun je de huur voor deze tas ook winnen. Wij mogen de Dior Bobby East-West Schoudertas namelijk voor 30 dagen weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is het winformulier hieronder in te vullen.

Deze winactie loopt tot en met 20 augustus. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Designer on Rotation zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws