Zooey Deschanel ten huwelijk gevraagd door Jonathan Scott

"Forever starts now"

In een jaar vol celebrity break ups hebben we nu ook goed relatienieuws. Zooey Deschanel en Jonathan Scott gaan trouwen! "Forever starts now", aldus het gelukkige koppel op Instagram.

In het huwelijksbootje

Heel leuk nieuws voor New Girl-actrice Zooey Deschanel en Property Brothers-presentator Jonathan Scott. De twee bezegelen hun liefde binnenkort met het huwelijk. Op Instagram laten de twee weten dat ze zijn verloofd, en bij het kiekje laat Zooey een prachtige verlovingsring zien.

Volgens People vroeg Jonathan Zooey ten huwelijk tijdens een vakantie naar Schotland met Zooey's twee kinderen Elsie en Charlie, die ook bij het mooie moment aanwezig waren. Schotland heeft een speciale plek in het hart van Jonathan en zijn tweelingbroer en mede-Property Brothers-presentator Drew. De twee hebben Schotse roots en droegen zelfs een kilt toen Drew in het huwelijksbootje stapte.

De relatie

Zooey en Jonathan ontmoetten elkaar in 2019 toen ze allebei meededen aan een aflevering van Carpool Karaoke van James Cordon. Beiden deden mee met hun celeb sibling. Jonathan met zijn broer Drew en Zooey met haar oudere zus Emily Deschanel.

Voor Zooey wordt het de derde keer dat ze in het huwelijksbootje stapt. Voorheen was ze getrouwd met muzikant Ben Gibbard en daarna trouwde ze met filmproducent Jacob Pechenik. Met laatstgenoemde heeft ze twee kinderen.

Bron: People, Instagram Zooey Deschanel, Instagram Jonathan Scott | Beeld: NL Beeld