Tish Cyrus en Prison Break-acteur Dominic Purcell geven elkaar ja-woord

En niemand minder dan Miley Cyrus was haar moeders Maid of Honor.

Afgelopen april ging Dominic Purcell op één knie voor zijn Tish Cyrus en inmiddels hebben de twee daad bij woord gevoegd: ze zijn getrouwd!

I do

Afgelopen weekend hebben de Prison Break-acteur en de moeder en manager van Miley Cyrus hun ‘I do’s’ uitgewisseld ten overstaan van vrienden en familie, dit meldt Just Jared die ook de eerste foto’s van de ceremonie bemachtigde.

Het huwelijk werd voltrokken op een prachtige plek. In Malibu, Californië beloofden de twee elkaar eeuwige trouw. Ze werden daarbij omringd door vrienden en familie. Dochter Miley leek de rol van Maid of Honor te vervullen voor haar moeder (en tevens haar manager). Ook Tish’ dochter Brandi Cyrus en zoon Trace Cyrus waren aanwezig.

De relatie

Vorig jaar in juli maakten Tish en Dominic hun relatie wereldkundig. Daarna deelden de twee met regelmaat lieve dingen over elkaar op social media. “I’m a lucky bastard. Ze is de beste mens ooit. Ik hou van je”, deelde Dominic al eens op Instagram. Ook Tish deelt met regelmaat iets liefs, al kan ze ook sassy uit de hoek komen. “I can buy myself flowers… Maar hij kan er ook veel voor me kopen ❤️”, grapte ze in januari.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HAAKON (@dominicpurcell)

Voor Tish en Dominic is het niet de eerste keer dat ze in het huwelijksbootje stappen. Tish was eerder getrouwd met countryzanger Billy Ray Cyrus. Met hem heeft ze vijf kinderen: Miley, BraisonNoah, Brandi en Trace (Billy adopteerde Brandi en Trace uit Tish’ eerdere huwelijk.) Dominic heeft uit zijn eerdere huwelijk met Rebecca Williamson vier kinderen: Lily-RoseAugustusJoseph en Audrey.

Bron: Just Jared | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws