Met deze budget-friendly oplossing voorkomt Victoria Beckham pluizig haar

Is het goed genoeg voor Vic, dan is het goed genoeg voor ons.

Een goede haardag willen we natuurlijk élke dag. Victoria Beckham lijkt een van die personen te zijn die het voor elkaar speelt. En haar methode om dit voor elkaar te krijgen blijkt helemaal zo ingewikkeld niet te zijn.

Flyaways voorkomen

Veel vrouwen hebben haartjes rond de haarlijn en ergeren zich er verschrikkelijk aan. Je weet wel, die zogenoemde flyaways. Modeontwerper Victoria Beckham heeft hier – ondanks haar altijd flawless ogende looks – ook weleens last van. Al zou je haar nooit met een frizzy coupe in het openbaar zien verschijnen. Waarschijnlijk het werk van haar haarstylist Ken Paves. Hij weet namelijk precies hoe je het kunt voorkomen. Wat hij hiervoor gebruikt? Een tandenborstel! "Ken is geobsedeerd door zijn nieuwe tandenborstel", grapte Victoria hier een tijd geleden over tijdens een video waarin te zien is hoe Ken flyaways weg kamt met een bamboe tandenborstel.

Ken is overigens niet alleen de haarstylist van VB. Hij doet ook het haar van actrice Eva Longoria en heeft zijn eigen studio. Wij vertrouwen zijn expertise dus wel!

Populair onder haarstylisten

Ken is niet de enige die een tandenborstel gebruikt om pluizig haar te voorkomen. Haarstylist en bridal hair expert Jodie Day weet ook van deze truc af. "De bescheiden tandenborstel wordt gebruikt door professional haarstylisten om flyaways van celebrity cliënten te temmen en om een flawless look te creëren", zo deelt de haarstylist in een blog op haar website. Volgens haar is het perfect voor personen die last hebben van veel babyhaartjes die niet op hun plek blijven zitten. "Het enige wat je hoeft te doen is simpelweg wat haarspray op de haren van de tandenborstel sprayen en dat vervolgens door de fijne haren te kammen om ze op hun plek te houden."

Bron: Instagram Victoria Beckham, Jodie Day | Beeld: NL Beeld