De perfecte herfsttrui shop je nu voor een klein prijsje bij HEMA

Sweater season is weer aangebroken.

Nu de herfst toch echt is aangebroken, zijn we desperately op zoek naar fashionable truien die het leven net wat meer comfy maken. Goed nieuws, want de perfecte herfsttrui is gewoon te koop bij de HEMA voor een heel vriendelijk prijsje.

Wardrobe refresh

Hoewel we de regen en dalende temperaturen natuurlijk minder kunnen waarderen, zijn we stiekem ook best blij dat de zomer plaats heeft gemaakt voor de herfst. Want we weten allemaal: een nieuw seizoen betekent een wardrobe refresh. Zomerjurken eruit, en panty’s, warme jassen en truien erin. Eén item dat altijd zijn weg terugvindt naar onze herfstgarderobe is de gestreepte trui. Boven jeans, leather pants of een rok: met deze sweater zit je al snel goed tijdens de koudere dagen.

Influencers doen het voor

Ook influencers lijken het erover eens te zijn: de striped sweater is hot. Op the gram zien we volop inspiratie voor het stylen van dit item. Van schattige co-ords…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessica Skye (@_jessicaskye)

…tot classy looks met pantalons en elegant schoeisel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alexandra Lapp (@alexandralapp)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hannah (@cocobeautea)

HEMA

Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe gestreepte trui om je sweater collectie mee aan te vullen, dan hebben we goed nieuws. Voor het klassieke item hoef je helemaal niet zo diep in de buidel te tasten: er is namelijk gewoon een perfect exemplaar te koop bij de HEMA! De trui is gebreid in een mooi kabelpatroon en en de halve col maakt ‘m extra cozy.

Je kunt het tijdloze item nu shoppen voor slechts €24,50. Wacht niet te lang meer, want wij hebben het vermoeden dat de trui binnen no-time uitverkocht zal zijn!

Bron: Fem Fem, HEMA | Beeld: NL Beeld, Instagram, HEMA 

Laatste nieuws