Dit chique bomberjack van Zara staat op nummer 1 op onze wishlist

Een prachtige toevoeging aan je herfstgarderobe.

Er zijn een aantal zekerheden in het leven: 1. de Belastingdienst weet je altijd te vinden, en 2. trends die ooit uit de mode waren, komen weer terug. Dat laatstgenoemde is het geval voor de bomberjack. Laat Zara nu een prachtige versie van die jas in het assortiment hebben.

De terugkeer

Dit jaar zagen we al vele trends uit de zeroes een comeback maken. Sandalen met een houten zool keerden terug, Fashion Week goers kregen niet genoeg van stropdassen en ook de dunne wenkbrauw werkt aan een wederoptreden. Aan dit rijtje voegden we afgelopen januari ook de bomberjacket toe. En in tegenstelling tot wat sommigen eerst dachten – of misschien wel hoopten – is de bomberjacket ook dit seizoen weer in de mode.

De outdoor-achtige jas is een ware staple voor de herfst. Hij houdt je lekker warm en het is makkelijk te combineren. De bomberjack speelde vele seizoenen geen hoofdrol in onze garderobe, maar sinds de wederopstanding tijdens afgelopen winter, lijkt het item hotter dan hot. Steeds meer winkels nemen de jas op in hun assortiment. De een chunky en in opvallende kleuren, de ander wat bescheidener in neutrale tonen. Die van Zara valt absoluut in de laatste categorie en is een chique versie van de stoere jas.

Bij de Zara

Zoek naar een bomberjack op de website van Zara en je komt heel veel opties tegen. Van de bouclé-versies tot leren jackets en van cropped exemplaren tot bombers in overhemdstijl. Toch viel één ons in het bijzonder op en dat is deze lange bomberjack met opzetzakken.

De jas is net even anders dan de typische bomberjack. Hij is niet zo puffy als een standaard bomberjack, maar valt rechter naar beneden. De jas is voorzien van opzetzakken met klep en heeft aan de voorkant een blinde drukknoopsluiting en is verkrijgbaar in gebroken wit voor €59.95.

Bron: Zara | Beeld: NL Beeld, Zara 

Laatste nieuws