Motivation Monday: maak kans op 1 van de 3 IZIPIZI zonnebrillen voor jou én een vriendin

Ook heeft het label prachtige schermbrillen.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we drie keer een scherm- of zonnebril van IZIPIZI weg voor jou en een vriendin!

De nieuwe IZIPIZI collectie

De missie van IZIPIZI is simpel: het brillenmerk wil brillen creëren die stijlvol zijn, betaalbaar zijn en die je ogen op elk moment in je leven beschermen. En daar slaagt het label goed in. De nieuwste herfst/winter 2023 collectie – Velvet Club – is affordable, van goede kwaliteit en de brillen zijn echte eyecatcher.

Voor het creëren van Velvet Club liet IZIPIZI zich inspireren door de roaring twenties. De collectie omvat feestelijke zonnebrillen in warme kleuren, met sierlijke details: denk aan gouden afwerkingen van de pootjes en schattige nopjes. Helemaal glitter and glamour.

Overigens scoor je niet alleen mooie zonnebrillen bij IZIPIZI, het label heeft ook scherm- en slaapbrillen in diens assortiment. De glazen van deze brillen zijn voorzien van blauwlichtfilter, waardoor het blauwe licht dat door smartphones, computerschermen en televisies wordt afgegeven wordt geblokkeerd. Heel fijn, want zo voorkom je dat je bioritme door het blauwe licht wordt verstoord. En de slaapbrillen? De speciale GoodNight© brillenglazen van SLEEPING stimuleren op een natuurlijke wijze de productie van slaaphormonen en zorgen ervoor dat je circadiane ritme weer normaal wordt, terwijl je ontspant en van je avond geniet.

 

Voor iedereen

Iedereen kan bij IZIPIZI terecht voor een fijne zonne-, scherm-, sport- en leesbril. Zo heeft het label niet alleen een uitgebreid assortiment voor volwassenen, maar ook voor kinderen en baby’s. Voor laatstgenoemde zijn de brillen verkrijgbaar met een comfortabele strap. Ideaal!

Winnen

Kan jij nog wel een nieuwe scherm- of zonnebril gebruiken? Leuk nieuws, wij mogen drie vriendinnenduo’s verblijven met een zonne- of schermbril uit de Velvet Club collectie. Het enige wat je hoeft te doen, is het winformulier hieronder invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 12 november. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met IZIPIZI zullen delen als je wint.

Laatste nieuws