De broeken van dit label zien we steeds vaker op onze feed verschijnen

Gespot in de straten van New York.

PFW - Street Style

Wanneer het op jeans aankomt, zijn we allemaal op zoek naar de holy grail onder de spijkerbroeken. Eentje die lekker zit, tijdloos is en lang meegaat. De broeken van dit ene label, die we steeds vaker op Instagram voorbijzien komen, hebben onze aandacht.

Spotted in New York

Of je nu een sollicitatiegesprek hebt, je opmaakt voor een city trip of een date night op de planning hebt staan; het loont altijd om een stijlvolle spijkerbroek in je kledingkast te hebben. Er zijn maar weinig kledingstukken die seizoen na seizoen opgewassen zijn tegen de toch wel erg onvoorspelbare wereld van modetrends. De makkelijk te stylen spijkerbroek is een van die items.

We zijn altijd op zoek naar labels met prachtige jeans die lang meegaan. Voor inspiratie scrollen we graag door onze Instagram feed. Anna Nooshin spotten we onlangs in een prachtige spijkerbroek van Current/Elliott in de straten van New York. En na een kleine search bleek Anna niet de enige te zijn die dit denimmerk in haar hart heeft gesloten.

Trending

Al sinds 2008 is het de missie van Current/Elliott om prachtige vintage-inspired jeans te maken. Daarbij heeft het label vakmanschap hoog in het vaandel – de broeken worden uitsluitend gemaakt van hoogwaardige stoffen. En dat maakt de broeken erg geliefd. Zo zagen we de jeans van het merk de afgelopen tijd steeds vaker voorbijkomen op Instagram.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht dat is gedeeld door @noelscloset

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Eva Pron (@eva.pron)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door tsuuu969 (@tsuuu969)

Verschillende stijlen

We hebben natuurlijk graag wat te kiezen wanneer we een forever jeans aan onze garderobe willen toevoegen. Ook wat dat betreft zit je goed bij Current/Elliott. Je shopt er verschillende fits in verschillende kleuren.

Van high rise flared jeans tot super wide cropped jeans. Het is bij Current/Elliott te verkrijgen. Het label heeft negen fits in het assortiment: boyfriend, cropped, flare, skinny, straight, wide leg, balloon, skorts én skirts. Voor ieder wat wils dus. Oh, en wil je naast een prachtige denim ook nog een andere broek aan je garderobe toevoegen? Dan kun je er ook mooie chino's en leren broeken scoren.

Openingsbeeld: NL Beeld | Beeld: Instagram, Current/Elliott