Good to know! Zo draag je een blazer als jas in de winter

Stijlvol én warm de winter door.

Nu het winterseizoen bijna van start gaat, is het ook weer tijd om ons lekker warm te kleden. Denk aan warme knits, dikke jassen en winteraccessoires. Maar ondanks dat de dagen steeds kouder worden, willen we er natuurlijk nog steeds fashionable uitzien. Geen zorgen, met deze tip hoef jij je schitterende outfit niet te verstoppen onder een dikke winterjas.

Blazer als jas

Met puffer jackets, een bodywarmer en oversized trenchcoats weten we onszelf heerlijk warm te houden tijdens de koude dagen. Hoewel deze jassen een must zijn voor de wintermaanden, kunnen ze onze oogverblindende outfits compleet verbergen. Superzonde natuurlijk! Daarom combineren we het graag met iets anders en trekken we voor de gelegenheid een stijlvolle blazer uit de kast. Een blazer is tegenwoordig verkrijgbaar in alle kleuren en maten en is hét jasje voor een feestelijke look of een classy avondje uit. Echter kan dit kledingstuk met temperaturen onder de nul graden voor behoorlijk wat kou zorgen. Vanaf nu hoef je je daar geen zorgen meer over te maken, want er gaat een lifehack viraal op TikTok waarmee jij er stijlvol én warm bijloopt deze winter.

Lifehack

Als het gaat om de beste lifehacks en de nieuwste fashion trends is TikTok de place to be. Regelmatig worden de handigste fashion-, beauty- en lifehacks gedeeld en iedere dag lijkt er wel weer een nieuwe trend viraal te gaan. Ook nu komt TikTok weer eens met een geweldige tip op fashion gebied, namelijk om een winterse look te creëren met een blazer. Oftewel: zó draag je een blazer als jas in de koude wintermaanden.

Kies hiervoor een blazer uit die je wilt aantrekken voor díe geweldige look die je niet onder een winterjas wilt verbergen. Breng vervolgens een vestje aan de binnenkant van de blazer met een veiligheidsspeld of dubbelzijdig tape. Met deze simpele en toch handige lifehack kun jij nog steeds schitteren in je outfit terwijl het je ook veel warmte biedt. Je zult het niet meer koud krijgen in het winterseizoen.

@fruitylolo #blazerhack #fashionhack #clotheshack #fashion ♬ original sound – Lydia

Fashionable seizoen

De winter is wat ons betreft het meest fashionable seizoen van het jaar. Je kunt immers volledig los gaan met meerdere laagjes en hierdoor de leukste combinaties creëren. Maar om elke dag dezelfde winterjas te dragen is ook niet helemaal meer van deze tijd. Daarom is de blazer hét perfecte item om als jas te gebruiken. Vooral oversized blazers zijn momenteel helemaal hot and happening, en makkelijk te gebruiken als jas. Een oversized blazer heeft namelijk veel ruimte voor vestjes, warme knits en meerdere laagjes. Ideaal!

Bron: Girlscene | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws