Motivation Monday: maak kans op 1 plantfulness-pakket t.w.v. €449

Perfect om mee te relaxen!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we een plantfulness-pakket weg!

Het effect van planten

Ben jij weleens helemaal tot rust gekomen toen je een botanische tuin bezocht? Of kreeg jij een zen-gevoel tijdens een wandeling door een mooi natuurgebied? Dat is niet zo gek. Planten en de natuur hebben een positief effect op onze gemoedstoestand.

Om mensen ook in de grote stad de voordelen van de natuur te laten ervaren, opende Bloemenbureau Holland afgelopen november de MOOD Garden op het RAI-plein – wij tipten 'm destijds zelfs in onze weekendtips. Want die kas, die wilde je echt bezoeken.

De kas van maar liefst 270 vierkante meter was gevuld met prachtige bloemen en planten. Bezoekers kwamen er tot rust toen ze door deze prachtige ruimte liepen. En om extra te relaxen, konden bezoekers midden in het groen ook een lesje Aerial Yoga volgen. Bij deze vorm van yoga maak je gebruik van een speciale hangmat waarin je yoga-oefeningen kunt doen, een van de meest bekende poses is de basic inversion, waarbij je ondersteboven in je yogahangmat hangt. Al zijn er ook genoeg poses waarbij jij jezelf niet ondersteboven hoeft te positioneren. En denk nu niet dat je hiervoor een geoefende yogi moet zijn, want de beginnersposes zijn erg gemakkelijk onder de knie te krijgen!

Winnen

Helaas, de MOOD Garden was enkel in november te bezoeken. Maar er is ook goed nieuws. Wij mogen namelijk een plantfulness pakket t.w.v 449 weggeven! Hierin zitten prachtige luchtzuiverende planten, en een Aerial Yoga doek en alle benodigde ophangmaterialen in de kleur pastel olive green om lekker thuis te hangen als een hangplant. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het formulier hieronder in te vullen.

[mail-win-form id='91']

Deze winactie loopt tot en met 4 februari. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Bloemenbureau Holland zullen delen als je wint.