The Handmaid's Tale-actrice Elisabeth Moss in verwachting van eerste kindje

Na vele speculaties maakte Elisabeth tijdens haar bezoek aan Jimmy Kimmel Live bekend inderdaad in verwachting te zijn.

Los Angeles Premiere Of The Handmaid's Tale Season 5 Finale

Leuk babynieuws uit Hollywood. Actrice Elisabeth Moss heeft wereldkundig gemaakt dat ze in verwachting is van haar eerste kindje.

In verwachting

De geruchten dat Elisabeth Moss zwanger zou zijn, deden al een tijdje de ronde. Tijdens haar bezoek aan de Jimmy Kimmel Live talkshow besloot ze een einde te maken aan de speculaties en deelde ze dat ze in verwachting is.

"Ben je zwanger of ben je een heel toegewijde actrice?", vroeg talkshowpresentator Jimmy Kimmel grappend aan de The Handmaid's Tale-actrice toen hij haar buik zag. "Een beetje van beide", bevestigde Elisabeth toen. “Het gaat heel goed”, vervolgde ze. "Ik ben heel gelukkig."

De actrice, die erom bekend staat dat ze weinig deelt over haar privéleven, deelde ook nu niet meer details. We weten niet wanneer ze is uitgerekend en of ze haar kind met een nieuwe liefdespartner verwacht. Maar Jimmy is de beroerdste niet. Details of geen details, hij besloot de zwangere actrice meteen van wat advies te voorzien. Zelf heeft de talkshowhost vier kinderen met Molly McNearney. Van komiek Bill Murray ontving Jimmy advies dat hij nu met Elisabeth deelt. "Neem kerstverlichting mee om op te hangen in het ziekenhuis, want het licht is vreselijk in die kamer”, aldus Kimmel. “Het is een soort Walmart-verlichting en dat wil je niet bij deze gezegende ervaring.” Elisabeth voelde wel wat voor het advies: "Dat is een goede, dat vind ik wel een leuke."

Zin in het moederschap

Hoewel ze tijdens haar bezoek aan de Jimmy Kimmel Live-show niet veel losliet over het aankomende moederschap, sprak Elisabeth er in het verleden weleens over. In 2018 vertelde ze tijdens een interview met Marie Claire UK dat ze graag moeder wilde worden. "Ik vind het een fijn idee om door te geven wat mijn moeder aan mij heeft doorgegeven. Het is niet voor iedereen weggelegd. Ik wist niet of het iets voor mij zou zijn, maar de laatste tijd denk ik van wel. Ik heb geen idee hoe ik het wil doen of wat het plan is."

Ook in 2022 sprak ze erover met You magazine. "Ik wil absoluut kinderen. Ik ben erg geïnspireerd door het soort moeder dat mijn moeder is. Ze heeft het heel goed met me gedaan."

Bron: Jimmy Kimmel Live, Marie Claire UK, You Magazine | Beeld: NL Beeld