De V-hals trui is weer in de mode en zo style je die

Onder andere Bella Hadid is fan van de V-neck.

De kracht van goede knitwear mag nooit onderschat worden. Toch neigen we weleens neer te kijken op de V-hals trui. Tot nu toe dan. Het item met de v-neck is weer terug in de mode.

Comeback

Ja, je leest het goed: de trui met de v-hals maakt dit jaar een grandioze comeback. Het item is hét toonbeeld van comfort en heeft daarnaast – vinden wij – een heel hoog knuffelgehalte. Niet helemaal zeker over hoe je de trui met V-hals moet dragen? Wij delen handige stylingtips. 

Kleur

Allereerst is het belangrijk om na te denken over de kleur(en) waarin je de trui met V-hals aanschaft. Zo kun je kiezen voor een klassieke look door je outfit om een grijze of zwarte trui heen te bedenken. Maar heb je zin om een wat meer opvallende outfit te rocken? Kijk dan eens naar opvallende kleuren als groen, roze of rood, dit zijn dé kleuren van 2024 en tillen je look gegarandeerd naar een hoger niveau.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alexa Chung (@alexachung)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zeena Shah (@heartzeena)

Wit T-shirt

Verder zien we onder alle V-halzen, vaak een basic wit T-shirt verschijnen komend jaar. Dit geeft je outfit een casual, effortless uitstraling, alsof je dus helemaal niet je best doet om er goed uit te zien. Al weten we stiekem natuurlijk wel beter. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je trui over je witte T-shirt heen dragen. Het klinkt misschien super simpel, want dat is het ook. Bekijk vooral de Instgramposts hieronder voor wat styling inspiratie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

Blouse

Ben je van plan om een meer preppy look te creëeren? Draag je favoriete trui met V-hals dan met daaronder een blouse of overhemd. Voor de ultieme-kakker look, knoop je de blouse tot aan de bovenkant dicht. Wij zijn helemaal weg van deze manier van stijlen, aangezien het dé key to success is om een chique twist aan je outfit te geven. Hoe je dit precies aanpakt? Nou, zo:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Waar de trui met V-hals ooit vooral werd geassocieerd met opa’s en cricketspelers, wordt het comfortabele breisel nu dus gedragen door de grootste fashionista’s. Heb jij er al één (of meerdere) in de kast hangen?

Bron: Grazia, Stylist, Beau Monde | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws