Het geheim achter trendy haar en een stijlvolle look

Aha!

Benieuwd naar het geheim achter trendy haar en stijlvolle looks? Het antwoord begint bij het perfecte kapsel, een droom waar elke vrouw van geniet. En wanneer je die ene juiste kapper vindt die je dromen waar maakt, heb je natuurlijk je hotspot gevonden! Met de lente om de hoek, kunnen we immers niet wachten op een frisse nieuwe look.

Nieuwe look

In ons land vind je talloze kapperssalons, maar een goede vinden die echt aan al je wensen voldoet, is soms een hele zoektocht. Gelukkig zijn er van die pareltjes die je niet meer loslaat zodra je ze gevonden hebt. En zo af en toe stuit je op zo’n juweeltje, zoals Hair & Looks. Voor veel mensen dé plek voor al hun haarwensen. Met meerdere vestigingen verspreid over Brabant en omstreken en een team van ervaren professionals, is deze salon dé bestemming voor alles wat met haar te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar een verfrissende knipbeurt, subtiele highlights, of een gedurfde nieuwe look. Bij Hair & Looks ben je aan het juiste adres. 

Voor dames die hun haar serieus nemen

Een bezoekje aan die mega-hippe kapper die álles weet van styling en de nieuwste trends voelt gewoon als een verwennerij voor je haar. Vooral als je dol bent op speciale behandelingen zoals balayage, krullen en extensions, dan zit je hier helemaal goed. Of je nou een subtiele kleurboost wilt of droomt van weelderig lang haar met extensions, ze hebben het allemaal in de vingers. Letterlijk! Ook voor balayage kun je er terecht, die geweldige techniek waarbij die zonnige highlights zo mooi en natuurlijk in je lokken laten overlopen. Dat geeft je haar die heerlijke zomerse vibe. Dus zeg maar dag tegen die haarzorgen en laat je lekker in de watten leggen met een look waar je echt ‘wow’ tegen zegt. Bij deze kapper draait het niet alleen om het knippen en stylen, maar om de totale ervaring van zelfvertrouwen en schoonheid die je uitstraalt. En dat willen we allemaal, toch? 

Een kappersabonnement

Je kent vast wel een mobiele telefonie abonnement, een fitnessabonnement of een abonnement op je favoriete tijdschrift, maar heb je ooit gehoord van een kappersabonnement? Bij Hair&Looks maken ze dit mogelijk. Stel je voor: eindeloze knipbeurten, kleurexplosies en stylingsessies, zonder dat het je bankrekening leegtrekt. Met dit abonnement heb je onbeperkte vrijheid om je haar telkens weer te transformeren en als je 14 keer per jaar langskomt, krijg je nog extraatjes ook. Geen verrassingen meer, want je weet precies wat je maandelijks kwijt bent. Als abonnee profiteer je bovendien van speciale traktaties en dikke kortingen op behandelingen. Klinkt te mooi om waar te zijn? Nee hoor, babe, dit is de real deal! 

Baby bangs

Naast die extensions en krullen en meer, willen we natuurlijk ook trendy zijn met ons kapsel. En als je dan zo’n kappersabonnement hebt, zit je altijd goed en blijf je altijd up-to-date. Dat komt helemaal mooi uit als je volgens de laatste mode er bij wilt blijven lopen. En wat is de nieuwste rage van 2024? Baby bangs oftewel baby pony’s! Dat zijn die ultrakorte pony’s die boven je wenkbrauwen vallen. Dit kapsel accentueert je ogen. Celebrities zoals Gwen Stefani en Rihanna hebben deze coupe ook al omarmd, waardoor het nog meer aan populariteit wint. Supercool toch? Dus als je een beetje mee wilt gaan met de mode, overweeg dan zeker eens om je kapper te vragen naar deze stijlvolle look. Wie weet wordt het wel jouw nieuwe favoriete haarstijl.  

Een haarwerk is niet meer de pruik van vroeger

Bij Hair & Looks regelen ze het ook allemaal voor je als je een professioneel haarwerk (pruik) nodig hebt. Geen gedoe, gewoon makkelijk. Een kosteloze intake gesprek kan je bij een van de vele vestigen doen en zelfs op locatie. Hair & Looks werkt samen met een heleboel leveranciers, maar heeft ook eigen bronnen voor als je iets voordeligers zoekt. En guess what? In veel gevallen kun je de kosten van deze haarwerken bij zowat alle verzekeraars declareren. En de specialisten van Hair & Looks zijn helemaal bijgespijkerd met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt. Dus maak je geen zorgen meer over die ouderwetse ‘pruik’ gedachte; bij deze haarsalon krijg je een haarwerk dat helemaal past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Ook voor het verlies van de wenkbrauwen en wimpers zijn oplossingen voorhanden.  

Beeld: Pexels

Laatste nieuws