Uniqlo brengt nieuwe tas uit: wordt dit de nieuwe it-bag?

Gaat deze tas binnen de kortste keren ook viraal?

Street style during Copenhagen Fashion Week - Denmark

Vorig jaar gingen de crossbody bags van Uniqlo he-le-maal viraal op social media. De winkel bracht de tas dan ook in meerdere kleuren en printjes uit. Nu komt Uniqlo echter met een nieuw model tas en als we TikTok mogen geloven is het slechts een kwestie van tijd voordat deze tas ook viraal gaat.

Nieuwe virale tas

TikTok voorziet ons tegenwoordig niet alleen meer van leuke dansjes en beauty-hacks, het platform zorgt ook voor een behoorlijk groot gat in onze hand. Er gaan namelijk regelmatig fashion items viraal. Vorig jaar werd de Round Mini Shoulder Bag van Uniqlo, massaal op het platform geprezen.

Inmiddels lijkt de hype er vanaf en kunnen we ons gaan opmaken voor een nieuwe trend. Uniqlo heeft namelijk een nieuwe tas uitgebracht. De tas lijkt op de oude mini shoulder bag, maar deze is groter en komt in een faux leather uitvoering. De perfecte tas om toe te voegen aan je capsule wardrobe als je het ons vraagt!

Koopje

TikTokker Lisa Phan heeft de tas eens goed gefilmd. Ze filmt de tas in het bruin, maar in de caption schrijft ze dat er ook een groene variant is.

@lisaxphan hate to say it but - it bag 😭👜 i saw it in the prettiest green too and its so soft and lux feeling #uniqlobag #uniqlo ♬ queen of disaster with sparkles - ˚ ˚。° ⋆♡˚🎀 ꒰ ྀི ◞ ˕ ก ꒱ ⭐️

Het Canadese TikTok-account van Uniqlo licht de tas ook alvast uit. We zien daarop tevens ook een hele grote variant van de tas. Ideaal voor naar je werk bijvoorbeeld!

@uniqlocanada Mark your calendars! You dont wanna miss out on this one 😍👜 #UNIQLOcanada #LifeWear #uniqlobag #uniqloc ♬ original sound - UNIQLO Canada

22 februari in de winkel

De tas is helaas nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar daar komt snel verandering in. Vanaf eind februari ligt de tas in de winkel en kun je 'm online bestellen. En de prijs? Die is typisch Uniqlo. Voor slechts € 29,99 scoor je deze tas al.

Bron: NSMBL | Beeld: NL Beeld, TikTok

Fashion
  • Street style, close up at Ganni Spring-Summer 2024 show, during Copenhagen Fashion Week, Denmark, on August 10th, 2023. Photo by Marie-Paola Bertrand-Hillion/ABACAPRESS.COM