Zwart-witte looks zijn de trend du moment

Het grote voordeel? Met zwarte en witte items kun je eindeloos combineren.

Elk seizoen brengt weer andere fashion trends, maar één ding is zeker: zwart en wit gaan nooit uit de mode. Sterker nog, ze zijn op dit moment helemaal in! Tijdens de verschillende Fashion Weeks van de afgelopen tijd zagen we gasten massaal gekleed gaan in outfits met enkel zwart en wit. En wij zijn fan!

Fashion week

Bij de presentaties van lente/zomercollecties 2024 kwamen weer ontzettend veel nieuwe trends voorbij, maar er was één opvallende trend die bijna alle catwalks domineerde: de monochrome black and white look. Zowel bij de shows van Chanel, als Dior en Prada hadden die twee kleuren de overhand.

Zoals we gewend zijn in de dynamische modewereld, duurde het niet lang voordat deze trend werd overgenomen door het grotere publiek. Zowel tijdens de lente/zomer als de herfst/winter Fashion Weeks van 2024 kleurden de straten van onder andere Londen, Parijs en Kopenhagen grotendeels zwart en wit. Sommige gasten kozen voor een puur monochrome outfit met enkel zwart of wit, terwijl anderen beide kleuren samen combineerden.

Zwart-witte looks

Je kunt deze high-fashion trend natuurlijk moeiteloos integreren in jouw eigen stijl. Want wie heeft er nu niet een aantal zwarte en witte items in de kast liggen? De combinatie van zwart en wit biedt eindeloze mogelijkheden. Of je nu de voorkeur geeft aan een chique, sportieve of casual stijl, je kunt er helemaal een eigen twist aan geven! Om je wat inspiratie te bieden, verzamelden we hieronder een paar looks in enkel black and white.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Débora Rosa (@deborabrosa)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gosia Boy (@gosiaboy)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leigh❤️‍🔥🪐 (@leighwoodzx)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessica Skye (@_jessicaskye)

Tijdloos

Eén ding is zeker, wij zijn fan van de zwart-witte look. Al helemaal omdat hij natuurlijk compleet trend-proof is! Zwarte of witte items komen elk jaar weer terug, en ze zijn ook nog eens ontzettend veelzijdig. Het is dan ook altijd handig om te investeren in een aantal basic zwart/witte items, die je elk seizoen weer kunt combineren met je bestaande garderobe.

Bron: Marie Claire UK, Instagram | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws