Zo kun je vanavond front row de Louis Vuitton FW24-show bewonderen

In Parijs laat het label vanavond de nieuwe vrouwencollectie zien.

PFW - Louis Vuitton Runway

Van maandag 26 februari tot vandaag, dinsdag 5 maart, staat de Franse hoofdstad weer in het teken van Fashion Week. Grote namen als Chanel, Miu Miu, Ruohan en Lacoste laten vandaag hun collecties zien. Aan Louis Vuitton de eer om de modeweek in Parijs af te sluiten. En ook jij kunt de show van vanavond bewonderen.

Hoge verwachtingen

Louis Vuitton verzorgt dit jaar de grote finale van Paris Fashion Week en wij durven ons geld erop in te zetten dat het modehuis niet zal teleurstellen. Namens het huis presenteert artistiek directeur Nicolas Ghesquière de herfst/wintercollectie 2024. Daarnaast markeert de show ook het tienjarig jubileum van Ghesquière bij Louis Vuitton, wat de verachtingen van de show nog eens extra hoog maakt.

Welke stukken de runway passeren is afwachten tot vanavond. Maar we hebben al wel leuk nieuws over de show. Jij hoeft niet te wachten op de recap van het event, maar kunt vanavond meteen live meekijken! Het modehuis zal het namelijk live streamen, en jij kunt het vanaf 19:00 meekijken via de video hieronder. Zo kun je virtueel front row de nieuwe stukken bekijken.

De gasten

Paris Fashion Week is al jaren een populaire bestemming voor zowel het modeminnende publiek, als voor A-listers en merkambassadeurs. Verwacht dan ook vele grote namen bij het Louis Vuitton-event, onder anderen brand ambassadors Felix van Stray Kids en Emma Stone zijn naar verwachting aanwezig. We zijn benieuwd of ook Saoirse Ronan haar opwachting maakt.

Eind januari bracht het Franse huis naar buiten dat de actrice de nieuwste ambassadrice van het label is. Nicolas Ghesquière - wiens jubileum vanavond wordt gevierd met de show – had veel positiefs te zeggen over Saoirse. “Ik bewonder Saoirse’s carrière al vele jaren, ik vind haar totaal meeslepend in de rollen die ze speelt”, aldus de artistiek directeur.

Openingsbeeld: NL Beeld (Paris Fashion Week Louis Vuitton januari 2024)