Marie Claires must-haves

Van prachtige kledingstukken tot musts voor je skincare-routine.

De laatste dagen van de maand naderen met rasse schreden. En dat betekent een ding: loondag. Wil jij jezelf met je welverdiende salaris belonen op iets moois? Wij zetten enkele must-haves voor je op een rijtje.

Shop Turana Atash swimwear

De Bijenkorf heeft er een nieuwe in-store bij. Sinds deze maand kun je in het warenhuis namelijk ook de swimwear van Turana Atash shoppen. De badpakken van het label zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar elegante zwemkleding die er net even wat anders uitziet dan de reguliere modellen. Onze favoriet: het Rania badpak.

Rania badpak met vulling en ceintuur, verkrijgbaar voor €265.

De Garbo Zip Jumpsuit Marine van King Louie

Denken we aan King Louie? Dan denken we meteen aan opvallende kleuren, vintage prints en moderne patronen – we houden ervan. Maar het label heeft ook heus neutralere items in het assortiment, waar de minimalist ontzettend happy van wordt. Met deze Garbo Zip Jumpsuit Marine ben je klaar om de lente te verwelkomen.

Garbo Zip Jumpsuit Marine, verkrijgbaar voor €169,95.

De Vitamine C lijn van VitaSkin

Vitamine C is een van de krachtigste antioxidanten en door de beschermende eigenschappen kan het ingrediënt je huid frisser en steviger maken. Klinkt goed, niet? Dat is ook wat VitaSkin gedacht moet hebben. Het huidverzorgingsmerk van Holland & Barrett lanceerde dan ook een fijne Vitamine C lijn met onder andere een cleansing balm, een boosting serum en een illuminating oil.

Producten uit de Vitamine C lijn zijn verkrijgbaar vanaf €17,99.

De Faux Filler Extra Shine Lip Gloss van Hudy Beauty

Bij Huda Beauty zitten ze niet stil. Het beautylabel kwam al met veel fijne releases en sinds kort maakt de Faux Filler Extra Shine Lip Gloss ook deel uit van het assortiment. De allereerste lipgloss van het merk zorgt voor glanzende lippen met een faux filler-effect. Verkrijgbaar in zeven kleuren.

Faux Filler Extra Shine Lip Gloss, verkrijgbaar voor €22.

De haardrogers van Laifen

Ook als je helemaal geen nieuwe föhn nodig hebt, doet de SE haardroger van Laifen je spontaan anders geloven. De SE föhn droogt je haar door de hogesnelheidsmotor wel vijf keer sneller dan reguliere haardrogers en de tool maakt veel minder geluid – slechts 59 dB in tegenstelling 78 dB van de meeste drogers. Als klap op de vuurpeil is de SE uitgerust met een temperatuurcyclusmodus, die je haar en hoofdhuid beschermt tegen hitte.

Laifen SE haardroger met hoge snelheid, verkrijgbaar voor €139,99.

Dior Scarves. Fashion Stories, door Maria Luisa Frisa

Dior komt weer met een koffietafelparel. Het boek Dior Scarves. Fashion Stories, samengesteld door Maria Luisa Frisa, is een atlas met wel 425 Dior sjaals, verrijkt met foto’s van Brigitte Niedermair. Het boek verkent de talloze inspiraties achter de creaties van het huis, van Christian Dior tot Maria Grazia Chiuri.

Dior Scarves. Fashion Stories, vanaf 28 maart verkrijgbaar. 

Een ghd tool

Wie iets te vieren heeft, trakteert! Aankomende dinsdag (26 maart) is het de officiële Good Hair Day en dat viert ghd met de lancering van hun Nederlandse webshop (ghdhair.com/nl). Je kunt de stylingstools van het merk dan bemachtigen met kortingen tot wel 30 procent. En met de code GHD5 krijg je van 26 tot en met 29 maart ook nog eens 5% extra korting bovenop de huidige kortingen.

Afgebeeld: Flight + reisföhn, verkrijgbaar voor €99.

Shop de nieuwe ‘A Night at the Museum’ collectie van Esprit

De nieuwe collectie van Esprit is hebberigmakend. De ‘A Night at the Museum’-stukken vormen een speelse mix van historische inspiratie en hedendaagse flair. Denk aan levendige kleuren, metalic afwerkingen en gedurfde geometrische patronen en moderne urban stukken van leer. Perfect om de lente mee te verwelkomen.

De A Night at the Museum lentecollectie is nu verkrijgbaar. 

Overigens omvat de collectie leuke stukken voor zowel mannen als vrouwen. Voor vrouwen shoppen er prachtige rokken, jurken en broeken met mooie accenten en patronen. De Esprit Men’s Spring ’24 collectie omvat stukken die perfect zijn voor layering. Van een parka met vintage prints tot canvas pakken en cargobroeken.

Openingsbeeld: King Louie 

Laatste nieuws