Fred van Leer en Steve Madden slaan handen ineen voor unieke Bridal collectie

De schoenen mogen dan deel uitmaken van de bridal collectie, maar de stylist moedigt je aan om ze óók te dragen als je niet naar het altaar loopt.

In de bijna overweldigende wereld van trouwjurken, waar zelfs de ogenschijnlijk kleinste details belangrijk zijn, vergeten we bijna dat een bepaalde accessoire een speciaal plekje heeft in het hart van elke bride to be: haar schoenen. Fred van Leer en Steve Madden lanceren een Bridal collectie waarmee de zoektocht naar het perfecte paar opeens een stuk makkelijker wordt.

Ook als je niet gaat trouwen

Vandaag de dag zeggen we niet alleen ‘I do’ tegen onze partner, maar ook tegen de perfecte trouwlook. We zoeken naar die ene perfecte jurk, die ene speciale sluier en dat ene spectaculaire paar schoenen. Om het vervolgens – nadat je zoveel moeite in de zoektocht hebt gestoken – niet meer te dragen. Best zonde, zo dacht ook Fred van Leer die samen met Steve Madden een speciale Bridal collectie lanceerde: Say Yes to Fred. De schoenen uit deze collectie zijn niet alleen bedoeld voor de bruid en de grote dag. De stylist benadrukt dat de schoenen bedoeld zijn voor iedereen die ervan houdt om te stralen.

“De collectie is bridal, maar hoe zonde is het om die schoenen alleen voor die ene dag te dragen?!”, vraagt Fred zich af. “Hoe leuk is het om de schoen van die bijzondere dag nog eens te dragen?! Dan heb je altijd een mooie herinnering, waardoor je outfit nog leuker wordt.”

De collectie

Veel bruidschoencollecties bestaan uit witte pumps, maar Say Yes to Fred gaat verder dan dat. Natuurlijk maken witte stiletto’s deel uit van de collectie (uiteraard met glitter), maar je vindt ook pumps in andere kleuren terug in de Bridal Collectie. Evenals witte ballerina’s, glitterschoenen met blokhak én sneakers.

Het spreekt voor zich dat je deze schoenen onder je trouwjurk kunt dragen, maar hoe zou Fred de styling aanpakken als je niet naar het altaar loopt? De collectie kun je volgens de stylist met verschillende outfits dragen. “Een toffe jeans erboven met een wit shirt, of het overhemd van je vent en je hebt meteen een lekkere look. Daaroverheen nog een blazer en je kunt het terras op. Fijne zomer!”

De Steve Madden x Fred van Leer SAY YES TO FRED Bridal Collection is verkrijgbaar vanaf 28 maart 2024 op www.stevemadden.nl. 

Beeld: Steve Madden 

Laatste nieuws