Déze 'fouten' maken vrouwen die te snel verliefd worden

Houd jezelf in bedwang.

Déze fouten maken vrouwen die te snel verliefd worden

Meteen je relatiestatus op Facebook veranderen, foto's delen, jullie hele leven samen plannen of verwachten dat hij 24/7 bereikbaar is, zijn dingen die je in het begin van een relatie beter even kunt laten. Ben jij iemand die snel verliefd wordt? Dan zul je al deze punten misschien wel herkennen...

1. Vergeten hoe het is om alleen te zijn
Wanneer je eenmaal verliefd bent, hoeft daarna niet alles 'wij' of 'ons' te zijn. Vergeet nooit je eigen onafhankelijkheid!

Lees ook: Dit zijn de grootste datingtrends voor 2020

2. Te snel seksueel contact
Verliefd zijn, betekent niet dat je op dag één of twee al seks met de ander moet hebben. Het is verstandig dit altijd op je eigen tempo te doen en hier pas aan te beginnen als je daar zelf klaar voor bent.

3. Alles achter elkaar willen doen
Rustig aan! Ook al droomde je er altijd al van om met je lover een verre reis te maken, te dubbeldaten of de feestdagen te vieren, doe dit niet allemaal meteen achter elkaar. Je wil hem niet afschrikken.

4. Je vrienden vergeten
Natuurlijk zullen je vriendinnen begrijpen dat je wat meer afwezig bent vanwege je nieuwe vlam, maar geef je vriendschappen zéker niet op. Stel prioriteiten!

5. Aanpassen wanneer het niet hoeft
Je hoeft niet alles maar te laten gaan wanneer het je eigenlijk onwijs irriteert. Jouw normen en waarden tellen vanaf het begin en die hoef je echt niet op te geven. Je eigen leven blijven leiden is één van de gouden regels. Aanpassen hoeft dus niet altijd; bespreken is een ding dat wel altijd handig is. 

6. Je hele leven samen plannen
Dagdromen over je huwelijk, mag altijd. Maar, bespreek dit niet meteen op de eerste date. Dit kan de ander nogal afschrikken. Focus je op vandaag, morgen zie je dan wel. 

7. Je social media vol gooien
Wees zeker dat het een blijvertje is, voor je je hele social media vol met foto's en liefdesverhalen gooit. Eenmaal op het internet, is altijd op het internet, zeggen ze. 

8. Zijn dromen voor je eigen zetten
Tuurlijk zijn zijn dromen belangrijk, maar niet meer dan de jouwe. Onthoud dat je zelf gelukkig moet zijn voordat je dat in een relatie bent.

9. Alle andere jongens van je afslaan
Ofcourse supporten wij niet dat je meerdere jongens tegelijk moet daten, maar je hoeft niet meteen elke jongen die je leert kennen of al kende van je af te slaan of te negeren. 

Lifestyle
  • Grazia
  • How To Be Single