Waarom iedereen het nu over de graze snackbox heeft

Eindelijk verkrijgbaar in Nederland!

Waarom iedereen het nu over de graze snackbox heeft

Wil jij dit jaar ook een gezondere balans tussen werk en vrije tijd? Uit recent onderzoek blijkt dat vrouwen het moeilijk vinden, door onder andere tijdgebrek en stress, om een gezonde levensstijl te behouden. In de meest ideale situatie plan je je snackmomenten in met gezonde snacks, zonder dat je daarbij na hoeft te denken. 

Gezonde snack

"Een nieuw merk uit de UK genaamd graze heeft de perfecte oplossing voor gezond snacken. Graze is al meer dan tien jaar ontzettend populair in de UK en heeft snacking helemaal opnieuw uitgevonden. En dit jaar is graze ook eindelijk verkrijgbaar in Nederland!  

Gezonde snackbox door de brievenbus

Graze biedt gezonde snackboxen aan die het een stuk makkelijker maken om je gezonde doelen te bereiken. De dozen bevatten vier gezonde portion controlled snacks afgestemd op jouw behoeften, met natuurlijke ingrediënten. Zo heb je voor vier dagen in de week al je gezonde snacks bij de hand. Je bestelt de boxen online en ze passen zelfs door de brievenbus: zo kun je zo ook eenvoudig op je werk laten bezorgen en daardoor tijdens je werk gezond snacken. Want juist dan is het verleidelijk om te grijpen naar ongezonde tussendoortjes.

Natuurlijke ingrediënten

Er zijn drie verschillende soorten boxen verkrijgbaar: een zoete, hartige en gemixte box. De snacks bevatten natuurlijke ingrediënten, zijn voorzien van plantaardige eiwitten, vezels, vitamines of mineralen en zijn laag in calorieën (tussen de 63 en 250 calorieën per snack). Doordat de snacks in afgesloten porties worden geleverd, raak je niet meer in de verleiding om meer te snacken dan de aanbevolen portie. Naast dat je de boxen los kunt bestellen zijn ze ook verkrijgbaar in abonnementsvorm, zodat je nooit meer je druk hoeft te maken over je voorraad gezonde snacks.”

Benieuwd naar deze gezonde snackbox? Je kunt 'm nu uitproberen met onze kortingscode MARIEC of klik "hier".

Aangeboden
  • graze
  • Glasnost, iStock