Deze trekjes neem je blijkbaar van je partner over

En waarschijnlijk heb je het niet eens door.

Heb je al lange tijd een relatie? Dan zou dit je manier van kijken, communiceren en nog veel meer andere karaktereigenschappen kunnen veranderen. Shocker! Misschien heb je het zelf niet eens door, maar deze vier dingen kunnen jij en je partner precies hetzelfde doen.

1. Weerspiegeling

Ooit een getrouwd stel aangezien voor broer en zus? Dat kan komen doordat, na verloop van tijd het doen het laten van koppels op elkaar gaat lijken. Aangezien je zoveel tijd met elkaar spendeert, neem je automatisch elkaars bewegingen over. Jullie spiegelen elkaar als het ware.

Lees ook: 5 Verwarrende dingen die mannen doen als ze je leuk vinden

2. Jullie gaan evenveel eten

Langzamerhand kunnen jullie dezelfde 'hoeveelheid' gaan eten. Dr. Lisa Young legt uit dat mannen meer kunnen eten omdat ze fysiek groter zijn. De vrouw begint deze 'gewoonte' over te nemen en kan dan sneller meegaan in het eetpatroon van haar partner. Liefde gaat door de maag!

3. Je gaat anders klinken

Je manier van spreken kan ook veranderen als je lange tijd een relatie hebt. Joshua Wolf, auteur van Powers of Two, vertelt dat koppels elkaars grammatica onbewust van elkaar overnemen. Ook jullie app-berichten kunnen meer op elkaar gaan lijken.

4. Jullie creëren je eigen taal

Als je denkt dat jij en je partner de enige zijn die eigen woorden verzinnen, dan heb je het mis. Verschillende psychologen ontdekten dat stelletjes bijnamen, grappen en geheime woorden verzinnen om zich meer verbonden te voelen. Een onderzoek toonde ook aan dat dit soort koppels gelukkiger zijn in hun relatie.

Bron: Popsugar | Beeld: How to Lose a Guy in 10 Days

Laatste nieuws