Marie Claire's weekendtips

Anders dan normaal i.v.m. het coronavirus.

Marie Claire's weekendtips

Vanwege het coronavirus, zijn er nieuwe maatregelen bijgekomen in Nederland. Dit om te voorkomen dat het virus zich nog meer verspreid. Marie Claire tipt daarom deze week iets anders dan normaal.

Bingen maar

1. Sex Education
Volg het leven van een stel tieners die op school een sekstherapiepraktijk openen. De moeder van de onzekere Otis is namelijk sekstherapeute, waardoor hij alle antwoorden heeft als het om sex gaat. Op dit moment staan er twee seizoenen op Netflix.

2. Costa!
Een jeugdsentiment voor velen: Costa! Goed nieuws voor fans, want alle seizoen staan op Netflix. Volg je favoriete proppers in Salou, met onder anderen Janet (Georgina Verbaan), Rens (Daan Schuurmans) en Björn (John Wijdenbosch).

3. Keeping Up With The Kardashians
Seizoen 17(!) is recent toegevoegd op Videoland. Volg de beroemdste familie in Hollywood, die allemaal op zoek zijn naar roem, geld en geluk. Enne, op dit moment zijn er drie seizoenen beschikbaar, dat zijn dus maar liefst 40 afleveringen.

4. Euphoria (alleen te zien via HBO - Ziggo)
Een aangrijpende serie, waar je enerzijds niet naar wil kijken, maar anderzijds ook weer wel. De serie confronteert je namelijk keer op keer. Volg het leven van verschillende personages die kampen met actuele problemen. Bipolair, body positivity, transgender, drugs en sex (van dickpics tot aanranding), het komt allemaal aan bod. Seizoen 1 is nu te zien via HBO, Ziggo.

3x Boeken

1. Durf te falen
Elizabeth Deth brak door met haar roman Het Feest en maakt de populaire podcast How to fail waarin ze (bekende) mensen interviewt over hun mislukkelingen. In dit boek gaat ze hier verder op in. Herkenbaar en vermakelijk.

2. Ouder maar beter, maar ouder
Na How to be a Parisian onderzoeken Caroline de Maigret en Sophie Mas wat het betekent om ouder te worden. Niet alleen op het gebied van liefde, leven, familie en werk, maar ook qua schoonheid en stijl.

3. Ik heb een naam
'You don't know me, but you've been inside me and that's why we're here today' is zin één uit de brief die Chanel Miller voorlas tijdens de hoorzitting. Hij was gericht aan de jongen die haar aanrandde en daar maar zes maanden celstraf voor kreeg. Haar memoires wil je lezen.

Amsterdamse Lente Markt

Hoewel alles nog onzeker is in verband met het coronavirus, tippen we alvast de Amsterdamse Lente Markt. Mits er geen strengere maatregelen genomen worden, vindt de Amsterdamse Lente Markt plaats op 21 en 22 maart. Laat je je verrassen door talentvolle ontwerpers en kunstenaars, gevestigde merknamen, hippe winkels en jonge startups. Allemaal afkomstig uit Amsterdam. Allemaal met een goed verhaal. Bezoek deze markt en vind jouw nieuwe lente pareltjes tussen het brede aanbod aan kleding, interieuritems, sieraden, schilderijen, boeken en beautyproducten.

Benieuwd naar de standhouders? Houd dit Facebook Event goed in de gaten

Lifestyle
  • Jason Lloyd-Evans, Instagram
  • YouTube