Marie Claires weekendtips

Onder andere veel toffe festivals! 

weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Bezoek een muziekfestival

We hebben de zomer in onze bol en dus willen we ook graag weer naar festivals. Wat je smaak ook is, er zijn dit weekend genoeg evenementen te bezoeken. De grote festivals zijn al uitverkocht, zoals Defqon en Concert at Sea (al kun je via Ticketswap soms best geluk hebben), en voor anderen zijn nog kaartjes over. Wij delen 3 festivals die nog kaarten in de aanbieding hebben.

1. Luminosity Beach Festival
Zin in een feestje op het strand? Bezoek dan het strandfestival Luminosity Beach Festival met onder anderen de headliners Aly & Fila, Bryan Kaerney en Paul van Dyk. Single day tickets en Late Bird tickets zijn nog verkrijgbaar.

Wanneer:
Donderdag 27 juni tot en met zondag 30 juni.

Waar:
Bernie's Beach Club, Boulevard Barnaart 65, Zandvoort.

2. Lago Lago
Tijdens festival Lago Lago kun je heerlijk dansen op het strand, genieten van fijne muziek én naast een muzikaal programma kun je ook workshops volgen. Van een curiosity workshop (om andere festivalgangers te leren kennen), tot een lapdance workshop en een psychedelic breathwork workshop. Weekendkaarten zijn uitverkocht, maar je kunt nog wel een ticket scoren voor de zondag.

Wanneer:
Van 28 tot en met 30 juni.

Waar:
Stroombroek bij Braamt, Wijnbergen.

3. Boulevard Outdoor
Ook voor Boulevard Outdoor zijn nog Late Birds tickets verkrijgbaar. Tijdens dit eendaagse festival in Wierden kun je genieten van de muziek van onder anderen Gers Pardoel, Bloodlust, Jaap Reesema, Jonna Fraser, La Fuente, Wef en Viktor.

Wanneer:
29 juni.

Waar:
Het Lageveld, Vriezenveenseweg 57, Wierden.

Scoor een koffietje bij Good News Coffee

Misschien ben je Good News Coffee al eens tegengekomen tijdens een city trip in Parijs, Barcelona of Madrid, maar je hoeft nu niet meer naar het buitenland om een koffietje te scoren van het koffiemerk. Good News Coffee opende eerder deze maand zijn eerste Nederlandse vestiging. Alles draait er om kwaliteit, duurzaamheid en good vibes. Zo drink je er specialty coffee gemaakt van 100 procent Arabica met een duurzame en ethische oorsprong.

Waar:
Ferdinand Bolstraat 51, Amsterdam.

Bezoek het Uit de Schaduw Festival

Hanna Verboom pleit ervoor om gesprekken over mentale gezondheid te normaliseren. Samen met Stichting Get It Done besloot ze vorig jaar het festival Uit de Schaduw te organiseren met een programma over mentale gezondheid. Dit jaar keert het festival weer terug, met inspirerende sprekers en interessante workshops zoals 'Leer jezelf en jouw gevoelens uitdrukken in Poëzie' door Jesse Laport, 'Thuiskomen in je lichaam met Yoga' door Karlijn Visser en 'Ontwikkel een initiatief voor zelfregie en herstel' door Nederlandse Vereniging voor Zelfregie en Herstel.

Wanneer:
Vrijdag 28 juni

Waar:
Buitenplaats De Hoorneboeg | Hoorneboeg 5, Hilversum.

Filmpje streamen

Heb je zin om jezelf terug te trekken met een serie of filmpje op de bank? Op Netflix kijk je nu het tweede seizoen van That '90s Show, het tweede seizoen van Worst Roommate Ever en seizoen 1 van de docuserie Kaulitz & Kaulitz. Op Skyshowtime kun je nu de Mean Girls reboot bekijken en het derde seizoen van Brittania. Ook Pathé Thuis breidde diens aanbod weer uit. Daar kijk je nu Miller's Girl, Float, Arthur the King en After Ever Happy.

Lifestyle
  • NL Beeld