Quarantaine zorgt voor frictie tussen Kim Kardashian en Kanye West

Zo'n beetje heel de wereld zit momenteel in quarantaine, zo ook business babe en realityster.

Quarantaine zorgt voor frictie tussen Kim Kardashian en Kanye West

Zo'n beetje heel de wereld zit momenteel in quarantaine, zo ook business babe en realityster Kim Kardashian. Bij hen thuis is het een gezellige boel, samen met hubby Kanye West en vier kids

Capriolen

En dat kan best wel chaotisch zijn, zo laat Kim weten aan CBS The Morning. De brunette zou aardig op de zenuwen van Kanye werken met de capriolen die ze uithaalt.

Lees ook: Zoontje Kourtney Kardashian onthult familie-geheimen

Tekenlessen

"Ik dacht dat hij het moeilijker zou hebben met sociale distantiëring, maar hij houdt echt van thuisblijven, films kijken en rondhangen met de kinderen. Ik ergerde hem waarschijnlijk met het organiseren van de laatste dingen thuis."

Ondertussen heeft de realityster het druk met het bezighouden van vier kinderen. Zo laat Kim weten dat ze inmiddels elke film die er bestaat gekeken hebben. "We doen ook tekenlessen, echt alles wat je maar kunt verzinnen om de kinderen bezig te houden."

Kim vertelt dat ze het zwaar heeft met het missen van haar zussen, die ze normaal dagelijks ziet. "Het is moeilijk, maar we moeten dit doen voor onze eigen veiligheid en die van anderen." Verder wil Kim iedereen op het hart drukken om de ernst van de situatie in te zien, zodat we snel onze familie en vrienden weer kunnen zien.

Celebrity
  • Grazia
  • BSR