Zien: Bella Hadid in FaceTime-campagne Jacquemus

Merken worden uitgedaagd om hun meest creatieve kant te laten zien.

Door het coronavirus is een fotoshoot niet meer mogelijk. Merken worden daarom uitgedaagd om hun meest creatieve kant te laten zien en dat is Jacquemus dubbel en dwars gelukt.

FaceTime

De Franse designer Simon Porte Jacquemus heeft namelijk wat campagnebeelden geschoten met Bella Hadid via FaceTime. Geen grote billboards en reclamefoto's, maar wel prachtige en unieke kiekjes op Instagram. Het model poseerde vanuit haar huis zonder enige stylisten of make-up artists. Fotograaf Pierre-Ange Carlotti werkte via zijn laptop en FaceTime, en wist op deze manier een campagne uit de mouw te schudden.

Lees ook: Bella Hadid heeft gemengde gevoelens over Nederlandse cover

Campagne

Niet alleen Bella Hadid stond voor haar telefoon te poseren, ook Barbie Ferreira schittert in de lente-zomercollectie van Jacquemus. Verassend voor het merk, want meestal werkt de Fransman samen met modellen die voldoen aan het typische schoonheidsideaal. Maar ook Barbie heeft prachtige campagnefoto's weten te leveren. Très bon.

Virtuele shoots

Voor Bella was het niet haar eerste virtuele shoot. Eerder poseerde ze al voor Vogue. De rest van de modemerken blijven niet achter. Guess, Puma en Tommy Hilfiger probeerde ook al de virtuele manier van shooten uit.

Klik “hier” voor de beelden van Bella en “hier” om de beelden van Barbie te zien.

Bron: NINA | Beeld: BSR

Laatste nieuws