Marie Claire's weekendtips

Wist je dat je tegenwoordig een hottub kunt huren voor in je achtertuin?

weekendtips_MC

Vanwege het coronavirus zijn er nog steeds bepaalde dingen die je niet kunt doen, maar dankzij de versoepeling is er tegenwoordig weer het een en ander mogelijk. Benieuwd wat je kunt doen? Marie Claire tipt!

World Press Photo

Hoewel de wereldpremière van World Press Photo 2020 oorspronkelijk 18 april van start zou gaan, kon dat helaas niet doorgaan in verband met de pandemie. Maar goed nieuws! Vanaf maandag 1 juni tot en met 29 november, kun je de ruim 150 bekroonde beelden én videos bezichtigen in De Nieuwe Kerk Amsterdam. Zo is de prachtige World Press Photo of the Year en de World Press Photo Story of the Year te zien, maar denk ook aan categorieën zoals nieuws, portretten, sport, natuur en milieu.

Dit jaar heb je extra veel persoonlijke ruimte en een uitgebreid pakket corona-aanpassingen voor jouw veiligheid en die van andere bezoekers. Zo zijn tickets bijvoorbeeld uitsluitend online verkrijgbaar, zodat fysiek contact aan de kassa vermeden wordt.

Wanneer:
1 juni t/m 29 november 2020 | Ma t/m zo 10 - 17 uur

Waar:
De Nieuwe Kerk Amsterdam
Amsterdam

Dit bericht bekijken op Instagram

NIEUWS | Vanaf 1 juni is De Nieuwe Kerk geopend en is de wereldpremière van World Press Photo Exhibition 2020 hier te zien. We zijn verheugd dat we de tentoonstelling kunnen openen voor publiek.⁠ ⁠ Wij hebben alle mogelijke maatregelen getroffen, zodat je verzekerd bent van een veilig en prettig bezoek aan World Press Photo Exhibition 2020. De tentoonstelling is vanaf 1 juni uitsluitend toegankelijk met een e-ticket voor een bepaalde datum en tijdsperiode. Tickets voor de tentoonstelling zijn online op onze website te bestellen. Aan de kassa worden geen tickets meer verkocht. Op onze website lees je alles over de getroffen maatregelen.⁠ ⁠ Namens het hele team van De Nieuwe Kerk: heel graag tot ziens!⁠ ⁠ Foto: Janiek Dam⁠ ⁠ #denieuwekerk #nieuwekerk #nieuwekerkamsterdam #worldpressphoto #worldpressphoto2020 #comingsoon #verwacht #fotografie #fototentoonstelling #mustsee #igersamsterdam #igamsterdam #photooftheday #photography #international #exhibition #amsterdam #photofotheyear #news

Een bericht gedeeld door De Nieuwe Kerk Amsterdam (@denieuwekerk) op

Louis Vuitton boetiek

Twee jaar na de opening van de pop-upstore in de Bijenkorf in Rotterdam, onthult Louis Vuitton nu een nieuwe, permanente boetiek. Wederom in het historische warenhuis in Rotterdam. De boetiek kun je op de begane grond vinden en biedt de nieuwste dames- en herenproducten van Louis Vuitton aan. Denk aan lederwaren, schoenen, accessoires én Les Parfums Louis Vuitton. Fan van de geurkaarsen van het modehuis? Dan hebben we leuk nieuws, want deze collectie is voor het eerst verkrijgbaar in Nederland!

Wanneer:
Vanaf heden

Waar:
De Bijenkorf
Rotterdam

TubClub

Blijf jij liever thuis? Dan is het idee van de TubClub misschien wel iets voor je, vooral nu de zomer er aankomt. De TubClub levert namelijk hout gestookte hottubs, die je kunt huren voor in de achtertuin. Je leest het goed, voor in je achtertuin! Eigenlijk is het concept bedacht voor festivals, maar doordat alle evenementen tot 1 september niet doorgaan kwam het bedrijf met een nieuw idee. De tubs zijn nu ook voor particulieren te huur, zodat je een echt vakantiegevoel aan huis creëert. Benieuwd geworden? Klik 'hier' voor meer informatie.

Lifestyle
  • BSR, Instagram