13 dingen die eigenlijk helemaal niet leuk zijn aan uitgaan

Nu je het al zo lang moet missen, is de kans groot dat er in je hoofd een soort romantisch beeld is ontstaan...

13 dingen die eigenlijk helemaal niet leuk zijn aan uitgaan

Ja, stappen is hartstikke leuk en je hebt vast en zeker de best time ever. Maar nu je het al zo lang moet missen, is de kans groot dat er in je hoofd een soort romantisch beeld is ontstaan. Want heel eerlijk: deze dingen zijn soms behoorlijk irritant.

13 reden om thuis te blijven

1. Het is thuis eigenlijk altijd gezelliger dan in een club en stiekem zou het helemaal niet zo erg zijn om na die fles wijn die je daar al hebt opgedronken gewoon lekker je bed in te kruipen.

2. De aandacht van de barman of vrouw proberen te krijgen om vervolgens een godsvermogen te betalen voor een waterig alcoholisch drankje. Thuisblijven is zo veel goedkoper!

3. Er is altijd wel een moment waarop iemand met tequila aan komt zetten. En je WEET gewoon al hoeveel spijt je daar morgen van gaat hebben, maar toch doe je weer mee.

4. De muziek. Er is maar een bepaalde hoeveelheid van een artiest die je kunt verdragen op een avond en op dat punt zit je meestal al na ongeveer vijf minuten.

5. Je kunt geen normaal gesprek voeren en staat eigenlijk vooral een beetje schaapachtig te lachen, terwijl anderen met elkaar praten.

6. Je kunt nergens gewoon even naartoe lopen. De weg naar de bars, wc’s, dansvloer en buitenlucht zijn een soort survivaltocht.

7. Iedereen zweet op je. Als er iets niet meer terug hoeft naar hoe het eerst was, is dat het wel...

8. De wc’s. Yikes!

9. De ongewenste aandacht. Ik ben hier voor mijn eigen plezier, oke?!

10. Je bent op de een of andere manier altijd de enige die klaar is om naar huis te gaan. Zucht...

11. En er is ook altijd iemand wel een jas kwijt.

12. Dan uiteindelijk: de fietstocht naar huis. Het is koud, je bent inmiddels in die staat beland waarin je al je levenskeuzes in twijfel trekt, je bent doodop en als je pech hebt regent het ook nog.

13. Of, misschien nog wel erger als je lam bent, de taxirit. Waarin jij je uit alle macht probeert te concentreren op de muziek zodat je niet alles onder spuugt.

Lifestyle
  • Upcoming
  • The Sweetest Thing