De meest bizarre eisen van celebs op vakantie

Normaal doen.

Lees ook

Als je een hotel boekt voor je vakantie, is het logisch dat je bepaalde eisen hebt: een tweepersoonsbed, airco in de kamer en dicht bij het strand bijvoorbeeld. De wensen van celebs gaan echter veel verder dan dat. Van een persoonlijke liftboy tot spiksplinternieuwe of eigen wc-brillen. We zetten de meest opmerkelijke voor je op een rij:

1. Victoria Beckham

De voormalige Spice Girl werd eens door het Hempel Hotel in Londen verwelkomd met een kamer vol orchideeën, zes schalen vers fruit en geurkaarsen ter waarde van 1.000 euro. Bovendien stonden haar favoriete gebakjes én een fijne fles champagne klaar. Je zou zeggen dat dit het meest warme welkom ooit was, maar Victoria kon het niet waarderen. De champagne was van het merk Ruinart en haar voorkeur ging uit naar Cristal.

2. Kanye West

Hij heeft iemand om zijn koffers te dragen, dus waarom niet ook iemand die voor hem op het liftknopje drukt? Daarnaast eist Kanye van zijn bodyguards dat ze altijd zwarte kleding dragen. En dragen de chauffeurs synthetische kleding? Dan stapt Kanye niet in.

3. Beyoncé

Haar dochtertje Blue Ivy zou het beste slapen in een kamer die naar rozenblaadjes ruikt en waar het exact 26 graden is; dat zijn dus al de eerste eisen van Queen Bey. Verder wil ze voor zichzelf dat er Alkaline water van precies 21 graden aanwezig is en rietjes ter waarde van 800 euro per stuk waarmee ze het kan opdrinken.

4. Madonna

Ooit vroeg de zangeres om een compleet nieuw interieur op haar hotelkamer. Hij werd onder meer opnieuw geverfd en er werden nieuwe meubels aangeschaft. De verbouwing kostte maar liefst 20.000 euro, en dat terwijl de Queen of Pop maar één nacht bleef.

5. Jennifer Lopez

Alles moet wit zijn in een kamer waar de zangeres verblijft, van de meubels tot het tapijt en de bloemen. Daarnaast neemt ze een eigen toiletbril mee die ze vooraf bacterievrij laat maken. Haar billen zijn immers verzekerd voor zo’n 27 miljoen dollar, dus daar kan ze maar beter zuinig op zijn.

6. Justin Timberlake

Iedere twee uur moeten de deurknoppen in het hotel waar Justin verblijft worden schoongemaakt, vanwege zijn lichtelijke smetvrees. Als dat niet gebeurt, eist hij dat iemand de deuren voor hem opent.

7. Mariah Carey

In haar hotelkamer eist ze twintig luchtbevochtigers, omdat ze het liefst slaapt in een regenwoudachtige omgeving. Buiten de kamer gaat ze alleen op stap met minstens elf bodyguards, zodat ze zo min mogelijk opvalt. Juist ja.

Bron: Grazia | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook