Bevestigd: er komt een spin-off van Gossip Girl

Xoxo.

Lees ook

Het is officieel: er komt een spin-off de populaire serie Gossip Girl. Enne, volgens The Hollywood Reporter zal het te zien zijn bij streamingdienst HBO Max.

Na acht jaar terug

Lees ook: Leighton Meester openhartig over periode tijdens Gossip Girl

Van 2007 tot 2012 konden we genieten van de hitserie. Sindsdien leven we al acht jaar zonder Blair, Serena, Chuck, Nate en Dan. Maar de Upper East Siders zijn terug. Althans, makers Josh Schwartz en Stephanie Savage – die ook verantwoordelijk waren voor het origineel – zijn bezig met een spin-off. Hoe de serie gaat heten, is nog niet bekend. Maar het zou om wél om tien afleveringen gaan. 

“Het is iets waar we het over hebben gehad”, laat showrunner Joshua Safran weten aan The Hollywood Reporter. “We zijn allemaal zo verliefd op het origineel en hebben er zo’n geweldige tijd gehad, het is zo’n groot deel van ons leven (…) het leek de beste tijd en ook de beste manier om het te doen.”

Spin-off

De reboot speelt zich acht jaar na de laatste aflevering van GG af. Het volgt een nieuwe groep rijke New Yorkse tieners. Enne, daar is ook te zien wat er in de tussenliggende jaren is veranderd. Hallo, social media! 

“Het is gewoon een nieuwe kijk op deze specifieke samenleving in New York, met het idee dat de samenleving voortdurend verandert”, aldus Joshua Safran. “Dus hoe is deze wereld veranderd, hoe is social media en het effect ervan veranderd? Al die dingen stellen ons in staat om twaalf jaar later naar de wereld te kijken in plaats van alleen maar het verhaal over te doen. Niemand van ons is geïnteresseerd in het opnieuw overdoen van een verhaal.”

You’re the Blair to my Serena

Helaas draait de serie niet meer om het leven van je favoriete personages. Maar de serie belooft wel net zo scandalous te worden. Of geliefde personages als Blair en Serena wellicht een gastrol vertolken, is helaas nog niet duidelijk. Let’s hope so! 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Gossip Girl 

 

Laatste nieuws

Zie ook