6 dingen die je écht nog niet wist van Gossip Girl

Xoxo.

Lees ook

Ondanks dat het alweer een hele tijd geleden is dat de eerste aflevering werd uitgezonden, kunnen we vandaag de dag nog steeds niet genoeg krijgen van de serie Gossip Girl (2007-2012) en de cast. Zo hebben actrices Blake Lively (Serena van der Woodsen) en Leighton Meester (Blair Waldorf) bewezen dat zij niet alleen in de serie maar ook in real life ware stijl-iconen zijn. Zo heeft Blake geen styliste nodig, ze kleedt zichzelf, en verruilde Leighton haar bruine lokken voor platina-blond haar.

De heerlijke dramaserie is nog steeds ontzettend populair en na al die jaren zou je denken dat je alles van zowel de serie als de cast af weet. Maar… is dat wel echt zo? Er zijn namelijk een aantal dingen die je echt niet zag aankomen. Komen ze!

1/ Blake Lively studeerde tegelijkertijd met de opnames van de serie
“Nee, ik wil graag studeren. Maar alsnog bedankt”, waren de woorden van de actrice toen ze gevraagd werd voor de rol van Serena van der Woodsen. Uiteindelijk verzekerde de productie dat ze het kon combineren, maar na één jaar besloot Blake zich toch volop op het acteren te storten.

2/ Leighton Meester verfde haar lokken bruin om de rol te krijgen
Het had niet veel gescheeld of we hadden de actrice niet in de rol van Blair Waldorf zien kruipen. De actrice deed namelijk auditie voor de rol van Serena, maar die werd al toegewezen aan Blake. Toen de productie erachter kwam dat de rol van Blair haar misschien meer zou passen, was het enige probleem nog haar haarkleur. Gelukkig is Leighton de moeilijkste niet en liet ze haar blonde coupe omtoveren tot een donkerbruine coupe. Gelukkig maar!

3/ Chace Crawford en Ed Westwick waren tijdens de opnames huisgenoten van elkaar
De twee waren niet alleen in de serie goede vrienden, ook off set konden de acteurs het goed met elkaar vinden. Ze besloten dan ook om een appartement in Chelsea samen te delen, waardoor ze in principe dag en nacht met elkaar optrokken. Zucht… wat zouden we daar graag bij geweest willen zijn.

4/ Blake en Leighton waren niet de beste vriendinnen, maar hadden ook zeker geen hekel aan elkaar
Ondanks alle geruchten dat de twee elkaar niet konden luchten of zien, was er op de set allesbehalve haat en nijd tussen de vrouwen. “Blake en Leighton waren erg vriendelijk naar elkaar, maar zo’n vriendschap als Blair en Serena, die was er niet”, aldus co-producer Joshua Safran

5/ Blake en Penn Badgley hielden hun relatie én break-up uiterst geheim
Niet alleen Serena en Dan vonden elkaar enorm interessant, ook Blake en Penn waren al snel onafscheidelijk. Toch hielden ze hun relatie zo professioneel, dat een groot deel van de crew pas van hun break-up af wist, nadat ze al maanden uit elkaar waren. “Ze wilden niet dat hun persoonlijke drama de show zou beïnvloeden.”

6/ Een Russische tiener heeft de show meermaals gehacked
Elk seizoen werden de scripts online gepubliceerd, maar de productie had geen idee hoe. Totdat ze een private investigator inhuurde en die erachter kwam dat het mailaccount van de schrijver was gehackt en de scripts op eBay werden verkocht. “Het was alsof we met een real life Gossip Girl te maken hadden.”

Bron: Grazia | Beeld: Gossip Girl 

Laatste nieuws

Zie ook