Zien: dit is dé trend du moment als het gaat om je wimpers

Gespot op de catwalk.

Lees ook

Eyes wide open is het motto! En met een goede lik mascara creëer je zo die XXL wimpers. Een iconische make-up look waar we nooit op uitgekeken raken. Vroeger werd de doe-eyed vaak gecombineerd met een heldere oogschaduw, foundation én lippenstift. Een zeer over de top look, als je het ons vraagt. Maar, aankomende zomer heb je niets anders nodig dan alleen je zwarte mascara en kun je de rest van je beauty stash thuis laten. 

Nepwimpers 

Lees ook: Dit is dé nagellak trend die je deze lente overal gaat zien

In het verleden waren we nog veel in de weer met het zorgvuldig plakken van nepwimpers. Vaak een ongeduldig klusje dat lastig, oncomfortabel en niet erg betrouwbaar is. Want: altijd het risico dat een van je nepwimpers losraakt. Met de komst van wimperextensions en wimper lifting wordt het je al iets makkelijker gemaakt. Een semi-permanente oplossing waardoor je direct va-va-voom wimpers creëert. Enne, ook tijd bespaart. Je stapt namelijk gewoon je bed uit en je bent ready to go. 

Mascara  

Geen fan van nepwimpers? Gelukkig is de mascara de laatste jaren erop vooruit gegaan. Duurzaam, waterproof, volume of juist dikte, er is voor ieder wat wils. Bij Etro zien we de natuurlijk look terug, terwijl Sies Marjan juist voor meer drama gaat als het aankomt op het aanbrengen van je mascara. Ga voor grungy à la Prada of juist voor elegant zoals Chanel. Het maakt niet uit hoe je je mascara aanbrengt deze zomer, alles kan en alles mag. 

Benieuwd naar de mascara trends? Bekijk hieronder het beeld van de catwalk. 

Beeld: Marie Claire International, Jason Lloyd-Evans 

Laatste nieuws

Zie ook