Kendall Jenner lanceert een onverwachts beautymerk

Dit zagen we niet aankomen...

Kylie en Kim runnen beiden een make-up merkKhloe heeft een curvy denim merk en Kourtney lanceerde een lifestyle merk genaamd Poosh; al met al hebben de Kardashians niet veel opties overgelaten voor hun zusje Kendall. Toch weet ze met iets origineels te komen, een merk rondom mondhygiëne hadden we namelijk totaal niet verwacht.

Moon

Lees ook: Deze work-out van 11 minuten houdt Kendall Jenner in shape

Het 23-jarige model is in de wellness-sector gedoken en lanceert nu mondverzorgingsproducten. Het merk heet Moon en zal verschijnen in de Amerikaanse cosmetica winkel Ulta. Het aanbod bevat een pen om je tanden te bleken, geactiveerde houtskool pepermunt tandpasta en een die fluoride vrij is en vlekken verwijderd, twee soorten flos en een mat zwarte tandenborstel.

Onverwachte wending

Het is nogal een onverwachte wending, maar Kendall beweert dat ze in haar verleden al geïnteresseerd was in het gebit. “Fun fact: vroeger wist ik niet hoe ik moest lachen”, aldus het model. “Het idee is gebaseerd op orale schoonheid. Maar, het product zelf is ook erg mooi en zal er cool uitzien in je badkamer.” Moon is compleet transparant over de ingrediënten. Op de website kun je de inhoud van elk product duidelijk zien.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

Bron: InStyle AUS | Beeld: BSR, Instagram

 

Laatste nieuws