Dit zijn de meest Instagram-waardige hotspots

Sowieso een bezoekje waard.

Lees ook

Dagelijks posten influencers de mooiste kiekjes op hun Instagram account. Een beetje jaloers kijken wij toe hoe zij continu prachtig op de foto’s staan, die ook nog eens aan de andere kant van wereld zijn gemaakt. Gelukkig hoef je voor jouw eigen feed niet ergens naar toe te vliegen, want dit zijn de mooiste hotspots in Nederland

Mout  

Lees ook: Is deze fout op Instagram jou al opgevallen?

Foodhall Mout is in Hilversum te vinden en heeft een toffe industriële uitstraling. Daarnaast kun je maar liefst zeven verschillende keukens uit proberen. Dus je hebt niet alleen een mooie achtergrond, je kunt ook nog internationale gerechten fotograferen. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Foodhall Mout Hilversum (@foodhallmout035) op

Voorlinden

Neem alvast een koffer met verschillende outfits mee, want in het museum heb je verschillende kamers waar je mee op de foto wilt. Loop door een wereld van illusies en werk ondertussen je Instagram feed maar bij. Museum Voorlinden vind je trouwens in Wassenaar. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door NOOR (@queenofjetlags) op

Polaberry

In hartje Amsterdam vind je de schattige Polaberry. Zoek je een hotspot met veel roze? Of heb je gewoon trek in aardbeien omhuld met Belgische chocola? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door POLABERRY Amsterdam (@polaberry) op

Corner Bakery 

Cravings naar zoetigheid? This is the place to be! Het eten ziet er als een kunstwerk uit en daarnaast is de aankleding van de zaak ontzettend leuk. Corner Bakery heeft meerdere vestigingen in Amsterdam én er zit een in Maastricht. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Corner Bakery (@cornerbakeryamsterdam) op

Museum Boijmans van Beuningen

Misschien handig om een museumkaart aan te schaffen, want ook dit is een museum waar je ontzettend veel inspiratie voor je feed zult vinden. Het museum is in Rotterdam te vinden. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Art Direct (@art.direct) op

Canals

De grachten blijven mooi en daarnaast vind je ze op meerdere plekken in Nederland. Tip: aan het eind van de middag staat de zon lager, waardoor je heel mooi zacht licht hebt. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Amsterdam Centraal

LOT&DAAN 

In dit café voelt het direct alsof je in Bali bent. Zo is het roze ingericht, met hangstoelen, houten tafels én groene planten. Het café is te vinden in Rotterdam. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Rotterdam Cityblog (@rotterdam.cityblog) op

 Bron: Girlscene | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook