Pharrell Williams gaat in zee met Chanel en kondigt mannencollectie aan

Pharrell Williams X Carl Lagerfield: het is officieel!

Lees ook

Na Pharrells succes van zijn voorgaande Chanel collabs, maakt de muzikant tijdens de Parisian House’s Cruise 2018 show in Bangkok bekend dat hij opnieuw met het fashionmerk in zee gaat.

Eerdere samenwerkingen

Lees ook: Dit is het meest waardevolle fashionmerk ter wereld

Pharrell is niet onbekend met Chanel. Al eerder heeft de zanger samengewerkt met het luxe fashionmerk. Hij bracht sneakers uit ter waarde van omgerekend €1000, was het gezicht van de ‘Gabrielle bag’ en schreef een lied voor de korte film van Karl Lagerfield. Na het succes van deze samenwerkingen, besluit Pharrell nu een gehele Chanel-mannencollectie uit te brengen.

Preview

Tijdens de Cruise 2018 show gaf Pharrell een kleine preview van hoe de collectie eruit zal gaan zien. Op het podium droeg hij een gele hoodie met talloze Chanel-logo’s. Terwijl hij naar zijn sweater wees, verklapte hij dat deze snel verkrijgbaar zal zijn. Volgens insiders is dit een kledingstuk dat in zijn collectie voor het Franse merk zal zitten.

-Tekst gaat verder onder beeld-

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Vogue Hommes (@voguehommes) op

Lanceerdatum

Op het moment is er nog heel weinig bekend over de andere kledingstukken in de collectie. De collab zal exclusief verschijnen op 29 maart in Seoul en op 4 april wereldwijd.

Bron: Vogue | Beeld: Instagram/Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook