Jennifer Lopez (49) pronkt met curves in pikante jurk

Wauw!

Lees ook

Jennifer Lopez mag dan wel 49 jaar oud zijn, maar de leeftijd misstaat de zangeres zeker niet. La Lopez wordt immers alleen maar mooier met de jaren en ze lijkt nu ook strakker in haar vel te zitten dan ooit. Op Instagram deelt ze een foto van de shoot die ze deed voor het decembernummer van InStyle Magazine en we kunnen je vertellen… ze laat niets aan de verbeelding over en geeft haar iconische Versace-look a run for its money. 

Versace, Versace, Versace

Lees ook: Chrissy Teigen laat haar echte lichaam zien

In 2000 betrad Jennifer de rode loper tijdens de Grammy Awards in een creatie van Versace die de boeken in ging als een van de meest iconische rode loper looks ooit (lees: doorschijnend, laag uitgesneden én hoge split). Nu, 18 jaar later, doet ze het dunnetjes over. Op het beeld is Jen te zien in een groene feestelijke cape van Maison Valentino, waaronder ze enkel haar Eva-kostuum aan heeft. Hoewel we de tel kwijt raken bij het zien van de blokjes op haar buik, vertelde Lopez aan het blad dat ze altijd haar natuurlijke rondingen altijd heeft omarmd. “In mijn familie werden rondingen geprezen en werd het gezien als een belangrijk onderdeel van onze cultuur. ‘Jennifer heeft grote billen en dat is meer dan oké’, werd er altijd tegen mij gezegd.”  

Trainingsschema 

Lees ook: Dit is Victoria Beckham’s truc voor meer energie in de ochtend

Speaking of haar strakke lijn;  de zangeres heeft middelen genoeg om dit niet alleen te hoeven doen, want personal trainer Tracy Anderson is haar rechterhand. Aan Health Magazine vertelde ze eerder hoe Jen aan haar figuur komt. Ze eet clean en neemt voldoende rust, maar dat strakke lijf komt ook Jennifer niet zomaar aanwaaien; de zangeres brengt heel wat uren door in de sportschool met haar personal trainer Tracy Anderson. En lucky us, want Tracy deelt de fullbody work-out waarmee Jennifer in vorm blijft. “Wil je net zo’n lichaam als Jen? Dan is dit het perfecte sportschema voor jou”, aldus de sportgoeroe tegenover Health. “Het versterkt het hele lichaam en legt extra nadruk op de billen. Naast het verstevigen van spieren, proberen we bovendien de spieren te verlengen. Dit zorgt voor een mooier effect.” Het trainingsschema zie je hier. Veel succes! 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op

18 jaar geleden

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez fanpage (@jlover.24) op

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook