Sanne Vogel verliest ongeboren dochtertje

Heftig.

Lees ook

Actrice Sanne Vogel (34) deelt op Instagram verdrietig nieuws. Na een zwangerschap van vier maanden is ze haar dochtertje verloren.

Verdriet

“Net thuis van onze te gekke mini-roadtrip. Ertussenuit was hard nodig want we hebben een paar verdrietige maanden achter de rug”, begint ze haar verhaal op Instagram. “Melchior en ik verloren deze zomer na een zwangerschap van 4 maanden ons dochtertje, de details doen er niet toe, het verdriet was groot.”

“Wij hebben ontzettend veel steun en liefde gekregen van familie, vrienden en collega’s en dat heeft heel erg geholpen. De liefde die we voor elkaar voelen is alleen maar gegroeid, dat is dan weer de mooie kant van het verdriet.”

Pijnlijk

Lees ook: Chantal Bles en Robert Doornbos delen verschrikkelijk nieuws

Ze heeft lang nagedacht of ze het wilde en durfde te delen. “Ik vind het belangrijk om het wel te doen. Ik word hier op Instagram nog steeds dood gegooid met babyreclames. Instagram wist namelijk al dat ik zwanger was voordat ik het mijn vrienden vertelde, lang leven ‘het zoeken op Google’, maar alle zoekopdrachten over het verlies van een kindje worden genegeerd, daar is geen geld aan te verdienen, dus blijven de dikke buiken, blije moeders en alle bijbehorende diensten en producten mijn tijdlijn vullen, best pijnlijk.”

Taboe

“Inmiddels weet ik dat heel veel zwangerschappen mislopen en dat hier weinig over gesproken word. Dat vind ik gek, het is belangrijk er over te praten, om zo’n groot verlies een plekje te kunnen geven. Maar op de een of andere manier is het een taboe en is verdriet een emotie waar mensen zich voor schamen. Bij deze… Het leven kan soms gemeen zijn, dat hoort erbij, je komt er (meestal) wel weer bovenop en vaak is het leven ook onwaarschijnlijk mooi.”

Ze schrijft ook dat kort na het verliezen van haar dochtertje, haar editor en lieve maatje Wouter om het leven kwam en ze twee weken later met een ambulance de filmset werd afgereden om met spoed naar het ziekenhuis te gaan. Verdere details laat ze achterwege. “Het was heel veel narigheid achter elkaar.”

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

Bron: Instagram l Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook