Zien: deze opvallende lipstick was binnen 24 uur helemaal uitverkocht

Met succes, want de lipstick was in nog geen 24 uur helemaal uitverkocht.

Lees ook

Tom Ford onthulde tijdens New York Fashion Week niet alleen zijn gloednieuwe spring/summer’19-collectie. Hij presenteerde ook de nieuwste kleuren uit zijn Boys & Girlslipstickcollectie. De reeks bestaat uit zo’n 50 smeersels voor op de lippen, maar één kleur in het bijzonder steekt er met kop en schouders bovenuit. Ziehier: Cardi.

Boys & girls

Lees ook: Zo veel spenderen vrouwen gemiddeld aan beautyproducten per jaar

De Boys & Girls-collectie bestaat uit lipsticks die de naam dragen van celebs en influencers die Ford bewonderenswaardig en inspirerend vindt. Supermodel Naomi Campbell, rapper Drake en actrices Lena Dunham en Uma Thurman, gingen Cardi B. voor. De knalblauwe kleur is vernoemd naar de gelijknamige New Yorkse rapper, die niet alleen op het moment de hitlijsten bestormt, maar ook de harten voor zich weet te winnen met haar opmerkelijke karakter.

Uitverkocht

Het is de eerste keer dat Cardi B haar naam aan een beautymerk kan verbinden. Met succes, want de lipstick was in nog geen 24 uur helemaal uitverkocht. Zelf nog op zoek naar een statement lipkleur? We zochten een aantal voor je uit, die je hieronder shopt!

Lees ook: Vind de perfecte nude lipstick met behulp van dit lichaamsdeel

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door CARDIVENOM (@iamcardib) op

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door TOM FORD BEAUTY (@tomfordbeauty) op

Bron: XXL Magazine, Instagram | Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook