Hold up! De juiste bh-maat vinden, was nog nooit zo makkelijk

Ben je het zat om jezelf in tientallen verschillende lingerie-setjes te wringen, om vervolgens nog steeds niet de juiste bh te vinden? Je bent niet de

Lees ook

Ben je het zat om jezelf in tientallen verschillende lingerie-setjes te wringen, om vervolgens nog steeds niet de juiste bh te vinden? Je bent niet de enige. Veel vrouwen lopen rond in de verkeerde bh-maat. Als het aan het lingeriemerk Lincherie ligt, komt daar nu een eind aan. Door middel van hun virtuele paskamers zouden zij jouw paservaring veel effectiever te maken.

Gevaar voor je gezondheid

Lees ook: Now you know: na zo veel tijd moet je je bh weggooien

Bh’s; we dragen er allemaal één, maar blijken er toch niet zo veel verstand van te hebben. Uit onderzoek blijkt dat ruim 70% van de vrouwen de verkeerde bh-maat draagt. Dit is niet alleen oncomfortabel, maar ook nog eens enorm slecht voor de gezondheid. Dit kan leiden tot pijn in de borsten, striae, nek- en schouderpijn en een slecht postuur.

Let op deze signalen!

Maar hoe weet je nou dat je de verkeerde bh te pakken hebt? Wanneer je ziet dat je striemen op je rug of schouders hebt, nadat je je bh hebt uitgetrokken, is dit een van de tekenen dat het niet helemaal goed zit. Ook als-ie niet goed om de borst heen zit of de achterkant omhoog kruipt, heb je helaas de verkeerde. Is dit het geval? Dan wordt het tijd om opzoek te gaan naar een andere.

Persoonlijke hologram

Lees ook: Op deze 7 manieren kan jij in je ondergoed over straat

Het lingeriemerk Lincherie komt met de oplossing voor al onze bh-struggles. Lincherie biedt een 3D-spiegel in de paskamer die zorgt dat je virtueel lingerie kan passen. Je krijgt een hologram van jezelf te zien met dezelfde lichaamsvormen en dezelfde look. Hierdoor zie je niet alleen of de lingerie de goede maat is, maar ook of het mooi bij je staat, of het jouw stijl is én hoe het staat onder je outfit. Deze persoonlijke paspop biedt zelfs de mogelijkheid om heel de collectie digitaal te passen. Klinkt niet verkeerd, toch? Loop naar binnen in hun winkel in de Huidenstraat 28 en ontdek het enorme aanbod aan merken, waaronder Marie Jo, Seafolly en Prima Donna, in Amsterdam of maak hier een afspraak online!

Laatste nieuws

Zie ook