Superaanbieding! 6 x Marie Claire + borden van Anna + Nina voor maar €30

Deze borden van Anna + Nina zijn bijna te mooi om van te eten.

Lees ook

 

Deze borden van Anna + Nina zijn bijna te mooi om van te eten. Tip: hang ze aan de muur! Als je nu een abonnement neemt op Marie Claire, krijg je de serviesset t.w.v. € 58,85 er gratis bij.

Anna + Nina

Sieradenmerk Anna + Nina werd in 2012 opgericht door Nina Poot en Anna de Lanoy Meijer. Dit jaar lanceerden de twee hun eerste interieurcollectie. Inspiratie halen ze vooral uit hun reizen naar Bali, Thailand en India. Hun ontwerpen zijn kleurrijk en eclectisch met een moderne knipoog. Ieder item uit de collectie geeft je interieur instant vrolijkheid en humor. Ga snel naar marieclaire.nl/cadeau of bel: 0251-257 92 (ma t/m vr 9.00 – 17.15 uur)

Voorwaarden

Deze aanbieding is geldig tot 31 december 2018 en zolang de voorraad strekt. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode en tot wederopzegging. Opzeggen is heel eenvoudig en kan per maand. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Marie Claire kost in de winkel € 5,50. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en cookiebeleid van Pijper Media B.V. van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk op tijdschrift.nl/pijpermedia voor meer informatie over je digitale abonnement.

 

Laatste nieuws

Zie ook