Victoria Koblenko openhartig over het ‘grote offer’ van het ouderschap

"Maar ach... nog een paar jaar en wie weet komt dat enigszins weer terug op het menu."

Lees ook

Actrice Victoria Koblenko (37) en haar partner Evgeniy Levchenko (40) zijn de trotse ouders van zoon Kiy Levchenko, die in 2016 is geboren.

Angst

Lees ook: Zien: dit stiekeme moment tussen George W. Bush en Michelle Obama gaat viral

“Ik zwijmel soms weg bij alle te gekke hebbedingetjes die er nu zijn voor de kleintjes die ik als kind niet had. Maar daartegenover staat ook dat er veel van toen gewoon niet meer mogelijk is nu. Probeer maar een kind weg te houden bij een tablet, of zorgeloos op straat te laten spelen zonder angst voor verkeer of God weet wat nog meer”, vertelt ze in een exclusief interview met Grazia. 

Spontaniteit

“In die zin ben ik veel zorgelozer opgevoed dan wat ik mijn eigen kind kan meegeven. Het grote offer van het ouderschap is het verlies aan spontaniteit. Zomaar naar Schiphol rijden ’s avonds laat om ergens naar toe te vliegen, is er nu niet meer bij. Je moet van alles plannen. Dat gaat wel ten koste van het grootse en meeslepende gevoel van romantiek. Maar ach… nog een paar jaar en wie weet komt dat enigszins weer terug op het menu.”

Moederschap

Victoria werd eerder eens stevig aan de tand gevoeld door Leonie ter Braak over het moederschap. De dames bespraken onder andere hoe het sexleven van de actrice nu eigenlijk is zo na een bevalling. Daar lees je hier alles over.

Bron: Grazia | Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook