Zijn je haar styling producten boven deze temperatuur? Dan zorg je voor problemen

Oei.. let op!

Lees ook

Eén ding is zeker, een kapsel kan iemand maken of breken. Het is zoiets opvallends dat we stiekem allemaal ijdel zijn als het om ons haar gaat. Zeker na een horrorervaring bij de kapper is iedereen geneigd om de stijl-of krultang erbij te halen. Maar pas op: vanaf bepaalde temperaturen heeft dit vreselijke gevolgen voor jouw look.

Verbrande lokken

Styling producten kunnen ontzettend heet worden, maar dat hoeven wij jou vast niet te vertellen. Want eerlijk is eerlijk: wie heeft zichzelf nooit per ongeluk verbrand? Je verbrande vinger deed ontzettend veel pijn, moet je je voorstellen wat dat wel niet met je haar doet. Het is eigenlijk nog net geen strijkijzer die je op je hoofd legt. Je haar raakt beschadigd en breekt af. De ideale temperatuur voor het stylen van je haar is slechts 185 graden Celsius. 

Bescherm je haar

Wil jij dan toch jouw haar op een warmer standje stylen omdat het simpelweg anders niet door jouw dikke lokken heen komt? Gebruik dan hittebescherming, een heat protection spray. Deze zijn gewoon te verkrijgen via de drogist.

Lees ook: Influencer Serena Verbon gaat viral met ‘echte’ post baby body

Bron: AOL l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook