Deze twee bekende topmodellen zouden zo moeder en dochter kunnen zijn

Wow!

Lees ook

Carla Bruni en Bella Hadid waren gisteren allebei aanwezig bij het Fashion For Relief-event tijdens het Filmfestival in Cannes. De twee waren allebei op uitnodiging van Naomi Campbell, en deden tussen het leuten door een verrassende ontdekking…

Tweeling
Het zou hen namelijk niets verbazen dat ze een verloren moeder-en-dochter duo zijn. De twee lijken namelijk als twee druppels op elkaar, en er werd dan ook meteen bewijsmateriaal gemaakt. Volgens de reacties kon het tweetal, ondanks dat Carla en Bella 29 jaar schelen, ook wel doorgaan als tweeling. En hoewel iedereen weet dat de twee geen familie van elkaar zijn, hebben Carla en Bella wel bizar veel gelijkenissen. Beiden hebben een ietwat langere bob tot aan de schouders, samengeknepen lippen en een rechte neus, waardoor we wel begrijpen waarom de twee als moeder en dochter worden aangezien. 

Model van toen en nu
Waar Bella het model van nu is, weet Carla daar ook aardig veel van af. Toen zij nog in haar jongere jaren was, domineerde zij samen met Naomi Campbell, Cindy Crawforden Claudia Schiffer vrijwel elke catwalk. De twee lijken dus niet alleen qua uiterlijk enorm veel op elkaar, maar blijken dus ook carrière-wise enorm veel raakvlakken te hebben. 

 

Een bericht dat is gedeeld door @itsmimundo op

 

 

Lees ook: George Clooney vertelt uitgebreid over zijn liefdesleven met Amal

Bron: Beau Monde | Beeld: Getty Images

 

Laatste nieuws

Zie ook