Mel B heeft zojuist bevestigd dat een Spice Girls-reünie happening is

En er komt een tour aan! Wanneer kunnen we kaartjes kopen?

Lees ook

Dit is niet de eerste keer dat we zijn geteased met een reünie van de Spice Girls in 2018, maar volgens Mel B gaan ze “absoluut touren”- en deze keer lijkt het geen vals alarm. Eerder dit jaar werd aangekondigd dat de Spice Girls herenigd zouden worden, waarbij de vijf meiden – Posh, Scary, Sporty, Ginger en Baby – het nieuws in een gezamenlijke verklaring doorbraken met een foto van hen op Instagram. Wat Mel B heeft te vertellen over hun aankomende tour? Lees snel verder.
 

Timeline
Even snel terug kijken op afgelopen gebeurtenissen. Een maand later na het Instagram-bericht werd het nieuws nog beter: de groep zou tijdens het aanstaande huwelijk van prins Harry en Meghan Markle gaan optreden. Al snel brak Victoria Beckham de geruchten: “Ik en de meiden gaan niet op tour.” Bummer. De opmerking van Victoria leidde ertoe dat fans de reünie wel op hun buik konden schrijven. Voormalig manager Simon Fuller trok zich niets van de opmerkingen van Posh Spice aan en kwam to the rescue. Want wie zegt dat de Spice Girls moeten doorgaan met z’n vijven? “Het kunnen er vier zijn, geen vijf. Mogelijk”, zei Simon aan TMZ.

Mel B
Nu betrekt Mel B zich bij het onderwerp. In het tv-programma Loose Women op ITV zegt ze het volgende: “We zijn bezig met het uitzoeken van dingen. We hebben alle vijf bij Simon Fuller getekend. Het is allemaal erg spannend. Het wordt een beetje van alles qua muziek. Als het aan mij ligt, gaan we onmiddellijk op tournee. Misschien binnenkort.. hopelijk! Ik heb altijd gezegd dat we absoluut op tour moesten gaan. Ik denk dat ik ietsjes te veel heb gezeurd maar uiteindelijk zeiden ze allemaal ‘ja’.” Wat betekent dit allemaal? We wachten af.

Lees ook: De royal wedding komt eraan en deze 13 verrassende details moet je weten

Bron: Marie Claire UK l Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook