Blake Lively ontvolgt man Ryan Reynolds en verwijdert al haar Instagram-berichten

Waarom? Dat lees je hier.

Lees ook

Gisteravond maakte actrice Blake Lively (30) een dramatische keuze op Instagram: net als Taylor Swift eerder deed, verwijderde Blake haar hele feed. Ook ontvolgde ze bijna iedereen, inclusief haar hubby Ryan Reynolds (41). Ze volgt nu nog maar 28 mensen, wiens naam allemaal Emily Nelson is. Maar waarom?


Galgje
Blake plaatste gisteren meerdere Instagram-berichten (die nu natuurlijk allemaal zijn verwijderd) van een galgje-ronde, totdat haar volgers eindelijk het spelletje hadden opgelost. Het antwoord was: What happened to Emily? 

 

A Simple Favor
Een snelle zoektocht naar Blake’s IMDB-pagina legt het uit. De actrice speelt samen met Anna Kendrick in de film A Simple Favor, die september dit jaar uitkomt. Volgens IMDB gaat de film over Stephanie (Anna Kendrick), een moeder en vlogger die de waarheid probeert te achterhalen over de plotselinge verdwijning van haar beste vriendin Emily (Blake Lively) uit een klein stadje.

 

 

It all started with…. #ASimpleFavor

Een bericht gedeeld door Anna Kendrick (@annakendrick47) op

 

Mystery solved
Dus.. het mysterie is opgelost. Op dezelfde manier verwijderde Taylor Swift haar Instagram om aan te geven dat “de oude Taylor dood is” vóór de release van haar album Reputation, Blake verwijderde alle sporen van haar social media verleden als een marketingstunt. Dramatisch en effectief! Maar … wat zou er gebeurd zijn met al die geweldige outfit-foto’s van Blake? 

Lees ook: Blake Lively woedend om foto’s van dochtertje

Bron: Marie Claire US l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook