Ben je een Nederlandse vrouwelijke ondernemer? Op dit event moet je zijn!

Dit zijn de meest ambitieuze zakenvrouwen van Nederland.

Lees ook

Op 28 mei is het weer zover. TheNextWomen organiseert op 28 mei een nieuw network event om de meest succesvolle en ambitieuze vrouwen van Nederland bij elkaar te brengen tijdens TheNextWomen 100. 

Met verslagen die nog steeds aantonen dat de gender gap niet snel genoeg sluit, is het aan ons om vrouwelijke entrepreneurs te helpen waar we kunnen. Dit jaar beslist TheNextWomen om geen Summit te organiseren, in plaats daarvan kiezen ze voor een exclusief diner voor TheNextWomen100, TheNextWomen to Watch, Members en Crowd Fund & partners.

Matching
Het internationale netwerk zorgt sinds negen jaar voor geslaagde connecties tussen vrouwelijke corporate professionals, start-ups en investeerders. En ook tijdens het nieuwe event is het doel van de dag om TheNextWomen 100-lijst te matchen met belovende start-ups die willen doorgroeien naar de scale-up fase. Iemand die dezelfde plannen heeft voor de toekomst en een samenwerking interessant lijkt of een investeerder die jouw onderneming een prachtig concept vindt en wil investeren in jouw idee.

Het programma
16:00 Welkom
17:00 Keynote | T.B.A. 
17:30 Networking & Speeddating 
19:30 Diner
20:00 Launch TheNextWomen100 & TheNextWomen to Watch 
21:00 Keynote | T.B.A. 
22:00 Einde 

Hou de website in de gaten voor meer informatie.

Heb je het gevoel dat jij er moet bijzijn op 28 mei in de ADAM Toren in Amsterdam? Meld je hier aan! 

Lees ook: Dit moet je vooral wél doen tijdens een sollicitatie

Beeld: TheNextWomen100

Laatste nieuws

Zie ook