Marie Claire bekroont ‘Brilliant Touch’ met felbegeerde Best Skincare-award

Dit vond de jury van het product!

Ieder jaar reikt Marie Claire de Prix d’Excellence de la Beauté uit aan de beste nieuwe beautyproducten. Naast de internationale prijzen zijn er ook awards voor enkele Nederlandse favorieten waaronder hannah met het product Brilliant Touch de award van Best Skincare ontving.

Onlangs sleepte hannah met de Brilliant Touch al een Beauty Astir Award in de wacht als ‘Oscar onder de beauty Awards’ in de categorie ‘Salon’ en daar mag de Marie Claire Prix d’Excellence de la Beauté aan worden toegevoegd. Op 11 april 2018 werden de prestigieuze awards in het nieuwe luxe boetiekhotel TwentySeven in Amsterdam uitgereikt. Tijdens een heerlijke lunch in Restaurant Bourgainville zijn de awards door hoofdredacteur Annelies Pijper en ons team toegekend aan de crème de la crème van de cosmeticabranche. 

Mening van de jury
Nu vraag je je wellicht af; wat doet dit product en waarom is het zo geliefd? Dit zei de Nederlandse jury over Brilliant Touch: “Een multitasker, daar houden we van. Dit product doet namelijk niet alleen aan skincare, het is ook meteen een primer en dus de eerste stap in je make-uproutine. Pakt huidverslapping aan én geeft een soft focus-effect, waardoor je huid mooi egaal en mat oogt.”

Diamantpoeder
Als merk introduceert hannah altijd vernieuwende producten die zowel snelle of zelfs direct zichtbare resultaten hebben, maar die op de langere termijn tevens huidverbeterend zijn. De samenstelling van Brilliant Touch zorgt voor een direct soft focus-effect dankzij de lichtweerkaatsende werking van Diamond Core Powder Global Lumière, een luxueus wit diamantpoeder. Op de langere termijn is de formule tevens intensief huidverbeterend bij rimpels en met name huidverslapping dankzij de hightech-werkstofProgeline. De lage concentratie siliconenolie zorgt ervoor dat kleine oneffenheden en fijne lijntjes direct worden opgevuld en de teint perfect egaal en mat is. Briljant in many ways!

Ben je benieuwd naar het product? Check hier voor meer info!

Lees ook: Dit zijn de beste beautyproducten van het jaar

Beeld: hannah

Laatste nieuws