Dit is wat er gebeurt na 1 jaar lang elke dag seks met je partner

Blogger Brittany ging de uitdaging aan.

Lees ook

Eerder schreven we dat seks een positieve invloed heeft op je vocabulaire en beeldende bewustzijn. Dus, redenen genoeg om seks te blijven hebben tot je oude dag. Toch merken veel vrouwen dat, hoewel zij aan het begin van hun relatie niet van hun partner af konden blijven, naarmate de jaren verstrijken dit afneemt. Blogger Brittany Gibbons zat in dezelfde situatie. Ze besloot om dit te gaan veranderen. Waarom beperken tot één vaste dag als je élke dag seks kunt hebben? Veel vrouwen zouden er niet aan moeten denken. Toch ging Brittany de uitdaging aan.

Moeite
“Ik hield de lichten eerst altijd uit tijdens de seks, verborg mijn buik en borsten in een hemdje, en ik wachtte totdat mijn man de slaapkamer verliet voordat ik uit de douche kwam om me aan te kleden.” Brittany zag de dagelijkse vrijpartij als de mogelijkheid om met haar lichaam om te leren gaan. In het begin heeft ze er zeker wel moeite mee gehad. “Het idee dat ik als moeder van drie kinderen elke keer voor het slapengaan seks moest hebben, maakte me vermoeiend.” Momenten om in bed te liggen zonder aangeraakt te worden, kon Brittany zich niet meer voorstellen. Maar naarmate de tijd verstreek, keek ze uit naar de seks en begon ze haar lichaam steeds meer te accepteren. Na zes maanden durfde de blogger volledig uit de kleren te gaan. “Voor de eerste keer was ik niet bezig mijn buik te verbergen.” Ook werd de band met haar man steeds beter. “We geven elkaar nu een lange kus voordat we naar werk gaan. Onze relatie is sterker en onze intimiteit is gegroeid.”

A year after…
Hoe het er na een jaar aan toe ging? Brittany durft in haar ondergoed door het huis te lopen. De sekssessies zijn verruild voor een evenwichtige hoeveelheid seks die goed is voor hun relatie. Ook al duurde het een heel jaar, Brittany heeft geleerd om van haar lichaam te houden.

Brittany met haar man:

Lees ook: Hier zijn mensen het bangst voor tijdens seks

Bron: Grazia l Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook