Meghan Markle krijgt flinke kritiek om uiterlijk

Niet iedereen is te spreken over het voorkomen van de royalty to be...

De paparazzi houdt van haar, de bladen smullen ervan en de designermerken profiteren van haar enorme populariteit. Toch is de inmiddels enorme bekendheid van Meghan Markle niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De toekomstige royalty krijgt namelijk ook te maken met de negatieve kant van alle aandacht. Meghan krijgt de laatste tijd namelijk enorme kritiek om haar uiterlijk.

Kritiek

De aanstaande bruid is sinds de verloving met prins Harry al druk bezig met haar nieuwe rol als royalty en dus hopt ze van de ene koninklijke verplichting naar de andere. Vaak in het bijzijn van duizenden fans, die maar geen genoeg van haar lijken te krijgen. En waar de voormalige actrice voorheen voluit geprezen werd om haar fashionable looks, klinkt er nu ook aardig wat kritiek op haar voorkomen. 

Bodyshaming

Meghan zou volgens sommige kritische commentaren op het internet namelijk wel hele dunne benen hebben. De prachtige verschijning, die qua postuur gewoon heel slank is, verscheen al meerdere keren met blote onderbenen, die volgens sommige bodyshamers dus te dun zouden zijn. Ook zou het feit dat de bride to be haar panty liever thuis laat een absolute no go zijn volgens sommige royalty modekenners. Ach, wij noemen haar outfits eerder verfrissend en zijn dan ook vol lof over de modebewuste Meghan!

Lees ook: Meghan Markle heeft de ontwerper van haar trouwjurk gevonden

Beeld: Getty

Laatste nieuws