De ultieme droombaan: chillen op de Bahama's met flamingo's

Wie wil dat nou niet?

De ultieme droombaan: chillen op de Bahama's met flamingo's

Continu de zon op je hoofd, heerlijke lange stranden en omringd worden door flamingo's. Klinkt als een dream come true, niet waar? Het extreem luxueuze resort Baha Mar laat deze droom nu uitkomen. Ze zijn namelijk op zoek naar iemand die voor de flamingo's in het resort wil zorgen. En ja, wie wil dat nou niet?

Eisen

Toch klinkt de vacature voor de meesten toch iets te mooi om waar te zijn. Hoewel iedereen ter wereld vrij is om te solliciteren, zijn er uiteraard wel een aantal belangrijke eisen. Zo moet je minimaal vijf jaar ervaring met het zorgen voor exotische dieren hebben - en nee, dat je ze tijdens je vakanties ooit hebt mogen voeren telt helaas niet mee - en een zoölogie-opleiding hebben gevolgd. Daarnaast moet je ook goed zijn met het leiden van grote groepen én kinderen, aangezien het Baha Mar speciale programma's voor zowel jong als oud wil gaan aanbieden.

Vacature

Een aardig lijstje met eisen dus. Het direct opzeggen van je current job is misschien dan ook niet het allerbeste idee. Maar voor wie nu staat te springen om gelijk het eerste de beste vliegtuig naar de Bahama's te pakken: de vacature staat nog steeds open en is hier te vinden. Maar, wees er snel bij. Je kunt namelijk nog maar tot 28 februari reageren!

 Beeld: Instagram, iStock