Schrijf je nu in voor de Marie Claire & Guerlain Beauty School

Geniet van dit exclusieve abonnee voordeel!

Lees ook

Begin het jaar met een frisse look en kom op 4 februari naar de Marie Claire & Guerlain Beauty School. Waar experts je al hun geheime trucs leren en persoonlijk make-up- advies geven. 

Tips voor een stralende huid, trucs voor een gezonde glow en de ins & outs voor een uitgeslapen oogopslag: dit en meer leer je tijdens de Marie Claire & Guerlain Beauty School. Een exclusief event voor lezeressen op zondag 4 februari in The College Hotel in Amsterdam.

Wat gaan we doen?
We beginnen met koffie, thee, een sapje en een hapje, terwijl de experts van Guerlain alles uitleggen over het reinigen en verzorgen van je huid. Daarna ga je zelf aan de slag met het aanbrengen van foundation en een neutrale make-up – de focus ligt hierbij vooral op de wimpers en wenkbrauwen. En vervolgens krijg je persoonlijk make-upadvies van de experts. Tot slot is er tijd om vragen te stellen en foto’s te maken, en daarna ga je naar huis met een goodiebag vol fijne Guerlain-producten.

Er kunnen in totaal maar dertig Marie Claire lezers meedoen, dus geef je snel op voor de ochtend- of middagsessie van de Marie Claire & Guerlain Beauty School.

Wat
Marie Claire & Guerlain Beauty School 

Waar
The College Hotel Amsterdam

Wanneer
Zondag 4 februari 2018 
Van 9.30 tot 13.00 uur – meld je hier aan
Van 14.00 tot 17.30 uur – meld je hier aan

Tickets
Ben je abonnee dan kun je voor slechts € 30 aanwezig zijn, niet-abonnees kunnen een plek bemachtigen voor € 35. 

Tot dan!

Beeld: Guerlain

Laatste nieuws

Zie ook